lunin mrk Dobra karma

Tokrat bosta polna luna in lunin mrk vašim ...

neda ukraden Svet24.si

Neda Ukraden ne želi na skrivaj peti za le 30 ...

aleksandra pivec1 Reporter.si

Tajni načrt Aleksandre Pivec: ustanovila naj bi ...

potrč marko Svet24.si

Bodo Marka Potrča zaradi objav tožili celo v ...

DiTjlBYXkAEGfrn Necenzurirano

Orbanov ključni operativec zaprl račun v ...

madonna Odkrito.si

Počivaj v miru, Madonna ...

Rocio Oliva Odkrito.si

Maradonini partnerki niso dovolili, da bi se ...

Je Đoković uročen?

kl, 28.10.2020 12:00:13

Novak Đoković naj bi finale pariškega turnirja izgubil, ker je bil uročen. Njegova žena naj bi v njegovem vzglavniku našla nenavaden zavojček.

Delite na:
Je Đoković uročen?
Novak Đoković je bil diskvalificiran na turnirju v New Yorku splet

Srbski portal "Scandal", ki o tem poroča, se sklicuje na besede "sobarice iz naših krajev", ki dela v hotelu, kjer sta Đokovića prebivala med turnirjem.

"Sama ne delam v tistem nadstropju, kjer sta Novak in Jelena imela luksuzni apartma, vendar poznam osebje in slišala sem, kaj govorijo," je rekla neimenovana sobarica.

novak-đoković
Novak Đoković je izgubil finale Roland Garrosa
splet

"Tistega jutra, ko je Nole igral v finalu, je Jelena vstala in iz njegovega vzglavnika je padel nekakšen čuden zavojček. In kot so povedali moji kolegi, je bil podoben tistim stvarem, ki jih uporabljajo pri črni magiji in urokih," je nadaljevala. Povedala je še, da tega sicer ni videla na svoje oči, pač pa da je za dogodek izvedela kasneje in da je o tem "govoril ves hotel".

Menda naj bi Jeleno najdba močno vznemirila. "Tresla se je kot šiba na vodi," je vedela povedati sobarica. "Tako so mi opisale kolegice," je dodala. "Strašno, kaj vse se danes dogaja. Ne vem za kaj je šlo, ampak to niso čisti posli," je še rekla.

novak-đoković
Novak Đoković se je na turnirju Adria okužil s koronavirusom
splet

Portal nadaljuje, da za sum, da gre za urok, obstaja razlog, saj so Đokovića v zadnjem času že večkrat napadli. Tako naj bi mu sledila albanska mafija, izločen je bil iz turnirja v New Yorku, na turnirju Adria na Hrvaškem se je okužil s koronavirusom ... Zdaj pa ta zavojček!

Vendar portal dodaja, da tako Jelena kot Novak v te stvari najverjetneje ne verjameta in da ju tovrstne stvari zagotovo ne bi prestrašile.