Amanda Abbington, Martin Freeman Svet24.si

Zvezdnica z možem otrokoma zadala nepopravljivo ...

princ-charles, camilla-parker-bowles Svet24.si

FOTO: Princ Charles in Camilla ganjena do solz

anica miha bidar policija1 Reporter.si

Incident pred parlamentom: "Napiši mi kazen, boli...

protest, dijaki, sojenje, maribor Svet24.si

FOTO: Dijaknija na sodišče, Mariborčani na ulico

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

kis, nerjaveče-jeklo, čistilo Odkrito.si

To neverjetno čistilo imate zagotovo že v omari,...

polkaholiki Odkrito.si

Polkaholiki v mediteranskem melosu

Ibrahimović s štopom do Sanrema

A. M. / STA, 05.03.2021 17:25:10

Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović ves čas polni časopisne stolpce. Tokrat je bila na poti do glasbenega festivala zanj ovira gneča na avtocesti. Švedu se je mudilo do festivala v Sanremu, zato je zapustil avto in v slogu štoparja na avtocesti presedlal na motocikel.

Delite na:
Ibrahimović s štopom do Sanrema
Zlatan Ibrahimović je bil že prvi večer. Profimedia

Ibrahimović je bil namreč eden od moderatorjev festivala v Liguriji. Tam ga je občinstvo v četrtek zvečer že nestrpno pričakovalo. Zaradi gneče je prišel z zamudo, okrog 23. ure, o čemer so poročali tudi italijanski mediji.

"Ni bil prav dober voznik," je o svojem rešitelju povedal Ibrahimović, ki je dodal, da je ponudil tudi, da bi sam sedel za krmilo, a ga voznik ni spustil predse. Franco, tako je bilo motociklistu ime, je Ibrahimovića peljal kar 60 kilometrov, na koncu pa priznal, da je tipičen nedeljski voznik in da je po naključju sploh prvič na avtocesti z motorjem. Zato je bil nekoliko počasnejši in bolj previden.

sinisa mihajlovic zlatan ibrahimovic.jpg
V tretjem večeru sta bila gosta Siniša Mihajlovič in Zlatan Ibrahimovič.
Profimedia

Zastoj, v katerem je obtičal Ibrahimovićev avto, je bil posledica hude prometne nesreče. In Šved si je pomagal z iznajdljivostjo, da je izpolnil svoje obveznosti na festivalu. Do besede je prišel tudi Franco, ki je medijem povedal, da je, preden je začel skupno pot z nogometašem, poklical ženo in ji to povedal, a mu slednja ni verjela.

Ibrahimović v San Remu sodeluje kot moderator in vsaj v tisku je bil za novo vlogo zelo pohvaljen. Preizkusil se je tudi že kot pevec. Trenutno ima Šved čas za takšno početje, saj zaradi poškodbe ne more igrati za svoj Milan.