Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Helena Blagne ima dovolj 'schpanciranja'

A. M., 12.01.2021 13:05:16

Prva dama zabavne glasbe, ki smo jo nazadnje občudovali v oddaji Kaj dogaja?, bi se rada čim prej vrnila na glasbene odre.

Delite na:
Helena Blagne ima dovolj 'schpanciranja'
Helena Blagne Jaka Bizjak

Helena Blagne, ki tudi v teh koronačasih skrbi za telesno kondicijo, je že večkrat potarnala, da si želi čim hitreje vrniti na glasbene odre, saj še kako pogreša svojo zvesto publiko, druženja in nastope, ki jih praktično od lanskega marca ni, z izjemno kakšnega redkega nastopa na televiziji.

Tako je bilo tudi v silvestrski razvedrilni oddaji Kaj dogaja?, kjer so gostili prvo damo zabavne zabavne glasbe, ki je navdušila z 'Nacetom' v duetu 'Vrniva se nazaj v normalo'. Seveda gre v originalu za pesem'Vrniva se na najino obalo', ki so jo tokrat priredili na hudomušen način, ki je požel val navdušenja in dobro volje.

In ko smo že pri dobri volji .. Kljub temu, da je Blagnetova brez nastopov, se zna vedno pošaliti na svoj račun. Tako je bilo pred dnevi na instagramu, kjer je Helena zapisala, da ima "počasi tudi že 'schpanciranja' čez glavo ..." Pod zapis so se kaj hitro vsuli komentarji, ki so si bili enotni, da vsi skupaj upajo, da omejitve čim prej minejo, in da se vrnemo nazaj v normalo. Kot v pesmi, s katero je znova navdušila Slovenijo.