meditacija Dobra karma

Dobimo, kar si zaželimo - z močjo misli in ...

Elvin Husić Svet24.si

Elvin se je v petek odpeljal od doma v Cerknici, ...

rok snezic mediaspeed Reporter.si

Postopek zoper Janševega svetovalca Roka ...

milan krek Svet24.si

Krek o "bistveno nižjih številkah" in možnosti ...

20200525-01006354 Necenzurirano

Lahko Slovenija preživi še leto in pol Janše?

Blaž Švab 2 Njena.si

Blaž Švab televizije ne gleda

hanny 3 Njena.si

Hanny šokirala z razkritjem ozadja šova Ugodno ...

Helena Blagne ima dovolj 'schpanciranja'

A. M., 12.01.2021 13:05:16

Prva dama zabavne glasbe, ki smo jo nazadnje občudovali v oddaji Kaj dogaja?, bi se rada čim prej vrnila na glasbene odre.

Delite na:
Helena Blagne ima dovolj 'schpanciranja'
Helena Blagne Jaka Bizjak

Helena Blagne, ki tudi v teh koronačasih skrbi za telesno kondicijo, je že večkrat potarnala, da si želi čim hitreje vrniti na glasbene odre, saj še kako pogreša svojo zvesto publiko, druženja in nastope, ki jih praktično od lanskega marca ni, z izjemno kakšnega redkega nastopa na televiziji.

Tako je bilo tudi v silvestrski razvedrilni oddaji Kaj dogaja?, kjer so gostili prvo damo zabavne zabavne glasbe, ki je navdušila z 'Nacetom' v duetu 'Vrniva se nazaj v normalo'. Seveda gre v originalu za pesem'Vrniva se na najino obalo', ki so jo tokrat priredili na hudomušen način, ki je požel val navdušenja in dobro volje.

In ko smo že pri dobri volji .. Kljub temu, da je Blagnetova brez nastopov, se zna vedno pošaliti na svoj račun. Tako je bilo pred dnevi na instagramu, kjer je Helena zapisala, da ima "počasi tudi že 'schpanciranja' čez glavo ..." Pod zapis so se kaj hitro vsuli komentarji, ki so si bili enotni, da vsi skupaj upajo, da omejitve čim prej minejo, in da se vrnemo nazaj v normalo. Kot v pesmi, s katero je znova navdušila Slovenijo.