stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Je Gaja Prestor glasbenim odrom rekla slovo?

A. M., 15.01.2021 17:35:20

Mlada pevka, ki smo jo lani spremljali tudi na Emi 2020, se bo konec meseca prvič preizkusila v povsem novi vlogi.

Delite na:
Je Gaja Prestor glasbenim odrom rekla slovo?
Oddajo o svetu zvezdniškega blišča in trendov bo enkrat tedensko vodila Gaja Prestor, ki se prvič predstavlja v voditeljski vlogi. Planet TV

20-letna Gaja Prestor bo namreč stopila v voditeljske čevlje nove magazinske oddaje, ki zadnji dan v januarju prihaja na Planet TV.

V oddaji bodo svoj prostor našli bogati in uspešni, pa tudi prihajajoče zvezde in novi vplivneži z družbenih omrežij. Čeprav so družabni dogodki trenutno na pavzi, bodo v prihodnje poročali tudi o njih ter predstavljali trende prihodnosti, v studiu pa bodo gostili znane goste iz sveta mode in zabave ter slovenske glasbenice in glasbenike.

"V oddaji bi rada poudarila tudi slovenske glasbenike, mlade ustvarjalce," pravi voditeljica Gaja Prestor, ki nas bo od konca januarja enkrat tedensko povabila k ogledu oddaje Planet Vau.

gaja-prestor
20-letna Gaja Prestor se že veseli novega izziva.
Planet TV

Čeprav se Gaja prvič predstavlja v voditeljski vlogi, kljub mladosti že več let uspešno gradi svojo pevsko kariero in je eden najbolj priljubljenih slovenskih obrazov na družbenih omrežjih, na Instagramu ima tako na primer skoraj 60 tisoč sledilcev.

Posnela je več glasbenih uspešnic in sodelovala na tekmovanju Ema 2020 (s pesmijo Verjamem vase), zdaj pa jo bo občinstvo spoznalo tudi v vlogi voditeljice, ki jo bo glede na vse pretekle uspehe v svoji karieri zagotovo opravila z odliko.

Kaj pa glasba? Se bo od nje poslovila? Simpatična Gaja si z voditeljsko vlogo le nabira nove izkušnje, tako da jo bomo v prihodnje spremljali tudi na glasbenih odrih. Seveda, ko bodo epidemiološke razmere to dopuščale. Do takrat pa bo združila prijetno s koristnim.

V oddaji me bodo ljudje še malo bolje spoznali, saj sem se doslej predstavljala v bolj glasbeni vlogi. To bom malce popeljala tudi v oddajo, saj je del mene.