Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Ekipini cukrčki

Ekipa, 19.04.2021 14:35:14

(*^‿^*) Ekipini cukrčki (*^‿^*)

Delite na:
Ekipini cukrčki
Anamaria Instagram

Crvena zvezda

Kaznovana zaradi Ibrahimovića

ibrahimovic.jpg
Ibrahimović
Ekipa

Zaradi žaljenja švedskega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića na februarski tekmi lige Europa na Stadionu Rajka Mitića je Uefa kaznovala Crveno zvezdo. Beograjčani bodo naslednji dve tekmi na mednarodnem prizorišču igrali pred praznimi tribunami (v naslednji sezoni bodo gledalci bržčas že dovoljeni) oziroma je druga pogojna. Če bi se v naslednjem letu dni ponovilo kaj podobnega, bo kazen seveda veliko hujša, hkrati bodo morali rdeče-beli nositi na dresih napis #NoToRasicm. Srbski prvaki bodo na račun evropske krovne organizacije prav tako morali nakazati 25 tisoč evrov zaradi primera Ibrahimović ter pet tisoč evrov zaradi nespoštovanja protokola v pandemiji novega koronavirusa.

Sankcije bi lahko bile celo hujše, a je Ibrahimović primer omilil s pismom, ki ga je poslal na disciplinsko komisijo Uefe, češ da se je v Beogradu odlično počutil in zaradi vzklikov le enega navijača ni bil užaljen.

Tine Maze

Čustvena izpoved: 'Andrea, ljubezen moja ...'

tina torta.jpg
Torta
Instagram

Tina Maze na družbenih omrežjih ne deli velikokrat fotografij iz družinskega življenja, a ko jih, so toliko bolj posebne. Tokrat je razkrila, kakšno presenečenje je pripravila svojemu srčnemu izbrancu in dolgoletnemu partnerju Andrei Massiju ob rojstnem dnevu.

tina maze andrea massi.jpeg
massi in tina
ekipa

Tina mu je spekla torto in jo na vrhu okrasila z malinami, iz katerih je oblikovala srce, zraven pa je zapisala: »Vse najboljše, ljubezen moja.«

Juventus

Odpustil trenerja, ker je kritiziral Ronalda

ronaldo.jpg
ronaldo
ekipa

Juventus ima za seboj slabo sezono in postaja še slabša. Cristiano Ronaldo je k serijskim prvakom Italije pripotoval kot zadnji košček sestavljanke za naskok ne evropski vrh. Takšna je bila ideja vodilnih pri stari dami, takšen je bil najbrž tudi cilj Portugalca.

Izteka se njegova tretja sezona v belo-črnem dresu, pa evropske lovorike za zdaj ni bilo niti blizu Torina. V letošnji sezoni bo stara dama najverjetneje izgubila tudi primat na domačih tleh. Že nekaj časa se kritiki sprašujejo, kaj je Ronaldo pravzaprav prinesel in dodal Juventusu, strateg, ki je sedel na klopi aktualnih italijanskih prvakov v prvi sezoni Portugalca, pa se je spraševal že veliko prej.

Max Allegri je v sezoni 2018/19 ocenil, da izkušeni superzvezdnik zavira razvoj ekipe in mladih igralcev, svoje skrbi pa je predstavil tudi predsedniku kluba Andrei Agnelliju in izrazil željo po prodaji Portugalca. Agnelli se s tem ni strinjal in že tisto poletje je italijanski strateg zapustil klop Juventusa.

Messi

Je že odigral zadnji el clasico?

messi.jpeg
messi
ekipa

Pred dnevi je potekal še en dvoboj Reala in Barcelone. Madridčani so se veselili zmage z 2 : 1, že dan pozneje pa so se začeli vsi spraševati, ali je bil to zadnji el clasico v karieri enega največjih nogometašev na svetu, Lionela Messija.

Ta se v velikem derbiju ni vpisal med strelce, to pa je sicer že sedmič zapored, da Argentinec v mrežo Reala ni poslal mreže. A to ni tisto, kar je najbolj zaskrbelo navijače Barce. Ti so namreč takoj začeli ugibati, ali je bil to za Messija v dresu Barcelone zadnji obračun z Realom. Ob koncu sezone bo odličnemu nogometašu potekla pogodba s katalonskim velikanom in ni jasno, ali bo tudi v prihodnje prišlo do sodelovanja.

O tej temi je po tekmi spregovoril tudi direktor Barcelone Guillermo Amor. »Nadejamo se, da bo Messi ostal v Barceloni in da to ni bil njegov zadnji el clasico. Želim si, da bi nas vodil tudi naslednjo sezono, toda to je njegova odločitev,« je dejal Amor.

Roglič, Pogačar ali?!

Kdo je največji favorit za osvojitev Toura?

roglic pogacar.jpg
roglič pogačar
ekipa

Ljubitelji kolesarstva že nestrpno pričakujejo enega od vrhuncev letošnje sezone – slovito Dirko po Franciji, ki bo letos potekala med 26. junijem in 18. julijem, zmago pa bo branil slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar.

Dobra dva meseca pred začetkom dirke je najbolj brana kolesarska spletna stran Cyclingnews objavila seznam največjih favoritov za zmago na Touru. Na prvo mesto je uvrstila Primoža Rogliča, Tadeja Pogačarja pa na drugo.

»Po udarni predstavi na uvodnem kronometru je Roglič dirko vsaj toliko kot z nogami dobil tudi z glavo. V preteklosti je bil velikokrat žrtev kaotičnih razmer, tokrat pa jih je izkoristil sebi v prid. Ko je Brandonu McNultyju dovolil nositi rumeno majico na četrti etapi, je tvegal, a se mu je izplačalo,« so prvo mesto Primoža Rogliča pojasnili na omenjenem portalu. Glede Pogačarja pa so zapisali, da je na drugo mesto padel tudi zato, ker naj bi razočaral na kronometru.

Dončićeva Anamaria

Ob bazenu zapeljuje svet

anamaria goltes 2.jpeg
Anamarija
Instagram

Dončićeva izbranka Anamaria Goltes zna pokazati svojo zapeljivo stran. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić vsak premor, ki ga ima v sicer zgoščenem urniku lige NBA, zagotovo dobro izkoristi – v družbi njegove Anamarie Goltes mu ne more biti dolgčas. Simpatična Zagorjanka, ki se ukvarja z manekenstvom, je tako pred dnevi pokazala, v kakšni idili uživa v njunem domu v Dallasu. Ob bazenu ji družbo delata psa Gia in Hugo, ob tem pa ji kožo božajo topli sončni žarki.