Alec Baldwin Svet24.si

Hollywoodski strokovnjaki: Alec Baldwin ni ...

pametni telefon, otrok Svet24.si

Pametni telefoni so hujša grožnja človeštvu ...

katrinas (6) Svet24.si

Ženska trojnost kot izjemen energijski potencial

poroka dimnik frantar-xx Reporter.si

Kako je "suhceni in nebogljeni" Igor Zabret ...

franc puksic z Necenzurirano

Policija išče milijon, ki ga je župan Pukšič ...

Špela Močnik Odkrito.si

Špela Močnik lovila sončne žarke na pragu jeseni

dragic doncic Ekipa24.si

Hahaha, pravi NOREC! Dragić je pred tekmo želel ...

DENISE DAME v šovu ODPRLA DUŠO: "Vedno sem bila drugačna" (VIDEO)

kl, 08.09.2021 08:25:47

V najbolj gledanem srbskem resničnostnem šovu se tekmovalci spoznavajo. Denise Dame

Delite na:
DENISE DAME v šovu ODPRLA DUŠO: "Vedno sem bila drugačna" (VIDEO)
Denise Dame je odprla svojo dušo sostanovalcema YouTube/zajem zaslona

Stanovalci Zadruge so, kot je v resničnostnih šovih navada, imeli "otvoritveno žurko", na kateri se lahko med seboj spoznajo. Seveda pa jih lahko tako spoznajo tudi gledalci.

Denise Dame je svojima novima sostanovalcema Banetu Đokiću (estradni umetnik) in Olgi Margitić (reality zvezda) tako povedala svojo življenjsko zgodbo. Povedala je, da je kot otrok imela težko življenje. Večino otroštva je preživela sama z mamo, ki je bila čistilka.

"Bilo mi je težko, nisem imela denarja. Vedno sem bila drugačna. Bila sem visoka in  zafrkavali so me zaradi višine, " je rekla. "Bilo mi je zares težko, zdaj pa je prav dobro."

"Vedno sem sanjala sem o tem, da bi postala znana. Pa me poglej zdaj," je rekla Banetu. "Nekatere sanje pa se le uresničijo," je komentiral on.

"Vse v svojem življenju sem sama ustvarila," je še dejala Denise, na kar jo je Bane pohvalil, da je očitno zelo inteligentna. Ampak to ti lahko pomaga, lahko pa te tudi pokoplje," je rekel.

Denise se je strinjala: "Srbsko sem se šele dobro naučila. V štirih tednih. Do sedaj sem videla samo par klipov in prvič sem v Beogradu."

Baneta in Olgo, ki se jima je pridružila, je zanimalo, kje je Denise živela doslej. "Odrasla sem Sloveniji. Moj oče je sicer iz Zagreba, ampak imela sem malo stikov z njim," je povedala Denise Dame. Povedala je tudi, da ima 10-letnega polbrata po mamini strani. Pa tudi, da ima rada starejše moške, morda prav zato, ker ni imela očeta.

"Vedno sem bila drugačna. Kot otroka so se vsi norčevali iz mene, češ: 'Glej, kakšna si'. Ampak potem so me sprejeli geji in hvaležna sem jim za to. Imam samo gej prijatelje," je še povedala.

Na vprašanje, kako je postala znana, je povedala, da je živela v majhnem kraju, potem pa, ko je prišla v Ljubljano se je vse začelo. "Nikoli se nisem dobro počutila v tistem malem kraju. To nisem bila jaz, ampak tudi nisem znala drugače," je povedala. "Dve leti sem živela v Londonu. Tam sem hodila v gej klube in tam sem se doboro počutila, vendar pa so ljudje tam malce hladni," je povedala.

"In kdaj si se odločila, da presekaš z vsem in postaneš Denise Dame?" je vprašal Bane.

"Potem, ko sem dopolnila 19 let. Rada sem urejena. Perfekcionist sem. To mi je zelo važno. Rada sem lepa," je rekla Denise, na kar ji je Olga dala kompliment: "Tu si najbolj ženstvena od vseh. Prelepo te je gledati."

Denise je bila komplimenta zelo vesela.

Sicer pa si pogovor poglejte v spodnjem videu (v srbščini).