Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Damjan Murko - z moškim in žensko hkrati!

Sonja Javornik, 11.11.2019 13:15:21

Najboljši samopromotor vseh časov, Damjan Murko, je poskrbel za šok, ki si ga bomo verjetno zapomnili za vedno. Brez slabe vesti in ovinkarjenja je v ekskluzivni zgodbi priznal, da je bil z moškim in žensko, in to celo hkrati.

Delite na:
Damjan Murko - z moškim in žensko hkrati!
damjan murko P.R.

murko koledar 2.jpg
Tokrat se Damjan 'bori' za lepoto golega telesa ...
Tibor Golob

Pa gremo lepo po vrsti. Kot je že znano, se je Damjan tudi letos vrgel v projekt, ki se mu reče koledar. Letos je menda še boljši od vseh prej. »S fotografinjo Klavdijo Vnuk in idejnim vodjem projekta Urošem Apostolovičem - Apom smo za moje zveste oboževalce vse leto pripravljali fotografije, ki niti slučajno niso posnete studijsko, ampak smo pridno delali na različnih koncih Slovenije,« nam razloži Damjan.

»Ne sramujem se priznanja, da je lahko moško telo ravno tako zanimivo kot žensko.«

Pevec pa je poskrbel še za drugačen šok. Oziroma Šok z veliko začetnico. »Zdaj je čas za novo šok terapijo za moje najzvestejše oboževalce. Po več kot desetih letih bom namreč izdal novo zgoščenko Šok. Ob tej priložnosti v lokalu Luft v Mariboru 13. novembra pripravljamo predstavitev plošče, mini koncert in razstavo fotografij iz koledarja za leto 2020,« nam je zaupal Damjan, ki je poskrbel, da bo album šokanten tudi zaradi naslovnice.

murko koledar.jpg
Medtem ko je slavčku toplo, je parček pred njim povsem razgaljen ...
Tibor Golob

Na naslovnici nove plošče je namreč slavček poziral odet v pravo krzno, ob njem pa sta moški in ženska v erotični pozi popolnoma gola. Zakaj se je Damjan odločil za tako velik šok in se ob tem še naslajal med fotografiranjem s Tiborjem Golobom? Gre samo za provokacijo? Damjan to ogorčeno zanika: »Seveda ne. Kaj je lepšega od človeškega telesa, ne glede na to, ali gre za moško ali žensko? Moje mišljenje je, da smo vsi lepi in da je treba pokazati, kar je na človeku lepega, kar ne, pa prikrijemo. Dotikanje moškega in ženskega telesa mi ni bilo tuje, saj smo v preteklosti že delali podobne projekte, ampak nikoli še tako zelo velikega in zahtevnega, kot je ta. Fotografije bodo namreč tudi za na veleplakate po vsej Sloveniji.«

Murko plakat naslovnica.png
Na naslovnici koledarja lahko vidite tudi Damjana skoraj povsem razgaljenega.
Klavdija Vnuk

Seveda nas je zanimalo, ali Damjan raje pogleda moško kot pa žensko golo telo. »Ne sramujem se priznanja, da je lahko moško telo ravno tako zanimivo kot žensko. Gre za nekaj estetskega in lepega, goli smo prišli na svet in takšni bomo odšli. Priznam, rad pogledam eno in drugo, in če nimamo kompleksov, lahko puščamo možnosti odprte za vsakogar, da prek fotografij izrazi svoje skrite fantazije. Če sem komu s tem dal misliti in mu pri tem pomagal, je moj namen dosežen.«

Foto: Tibor Golob