atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Camilla in Charles spet na začetku

kl, 27.11.2020 10:40:00

Najprej so ju sovražili zaradi Diane, potem so ju vzljubili, zdaj pa je prišla Netflixova nadaljevanka ...

Delite na:
Camilla in Charles spet na začetku
Princ Charles in Camilla splet

Potem ko je Netflix začel predvajati četrto sezono serije "Krona", ki pripoveduje o času, ko je v britansko kraljevo družino vstopila Diana Spencer, "Lady Di" ali "kraljica ljudskih src", kot so kasneje poimenovali, sta se Camilla Parker - Bowles in britanski prestolonaslednik Charles spet znaša v nemilosti javnosti. Tokrat na spletu. 

V seriji so namreč pokazali odnos med Camillo in Charlesom, s katero je princ varal princeso Diano in kmalu so na Twitterju padati čivki, v katerih so troli napadli oba.

"Vem, da je to bilo davno, vendar me moti, da sta tako Camilla kot Charles bila poročena in varala svoje partnerje, danes pa ju slavijo kot bodočo kraljico in kralja," je bil eden bolj blagih zapisov nekega Dianinega privrženca.

Pričakovano tudi valižanski princ in kornvalska vojvodinja nad komentarji nista bila navdušena. Na svojem uradnem twitter računu sta pod objavami pustila sporočilo: "Odgovorijo lahko samo tisti, ki jim sledi ClarenceHouse" - ClarenceHouse je uradni nosilec njunega twitter profila, ki ima ime po njuni rezidenci - in tako blokirala neprimerne in neprijetne komentarje, ki so se pojavljale pod njunima objavama.

charles-camilla twit.JPG
Objava na twitter profilu Charlesa in Camille, da lahko na njune objave odgovarjajo le tisti, ki jima sledita.
twitter

Medtem, ko njunemu profilu sledi skoraj milijon uporabnikov, pa njun profil sledi samo 333-im. Ti pa jima prešuštvovanja verjetno ne bodo očitali.

Serija "Krona" je sicer pri celotni kraljevi družini izjemno nepriljubljena in viri blizu britanskega dvora trdijo, da so njeni člani jezni zaradi neresničnega prikazovanja nekaterih podrobnosti.