GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Britney Spears – sinova objavila nazorne video posnetke

kš, 11.08.2022 09:58:35

Kevin Federline, nekdanji mož Britney Spears, ima dovolj javnih napadov Britney Spears na njuna dva sinova, Seana in Jaydena, in zdaj želi svetu pokazati, kako sporen je bil po njegovih besedah Britneyjin odnos z dečkoma ...

Delite na:
Britney Spears – sinova objavila nazorne video posnetke
Britney Spears Instragram

»Ne morem sedeti križem rok!«

Federline je v sredo zvečer objavil serijo videoposnetkov, v katerih pravi: "Ne morem sedeti križem rok in dovoliti, da se moja sinova obtožuje na tak način po tem, kar sta prestala. Čeprav nas boli, smo se kot družina odločili, da objavimo te videoposnetke, ki sta jih dečka posnela, ko sta bila stara 11 in 12 let. To še ni najhujše. Laži se morajo končati."

britney-spears
Britney Spears
Instragram

Prepir v spalnici

V prvem videoposnetku se Britney zaplete v prepir s fanti pred spanjem in med drugim vzklikne: "To je moja hiša ... Raje me začnite spoštovati, je jasno? In ko Robin pokliče ... tudi Robin je f*****g otrok." Ni jasno, katero Robin Britney omenja, vendar je bila Robin Greenhill izvršna direktorica podjetja Tri Star, s katerim je pevka sodelovala. Videoposnetek se konča z jezno Britney, ki pravi: "Vsi me morate začeti obravnavati kot žensko vredno spoštovanja. Sem ženska, okej? Bodite prijazni do mene. Razumete?"

britney-spears
Britney Spears
Instragram

Prepir v avtomobilu

Drugi videoposnetek, posnet med vožnjo z avtomobilom, je prepir, ki izhaja iz tega, da Sean Preston ne nosi čevljev oziroma, da je hodil bos. Fanta se prepirata z mamo, ki je Seanu za kazen vzela telefon ...

Britney Spears je enigmatična in za nekatere tudi nekoliko
Britney Spears
Instragram

Zakaj je Feferline to objavil?

Federlineova objava je sledila napadu, ki ga je Britney v sredo objavila na Instagramu, kjer je ravnanje svojih 15- in 16-letnikov označila za "sovražno" ... češ da nikoli nista želela preživeti časa z njo, ko sta jo obiskala. Britney je omenila tudi nadzornika, ki je bil prisoten med obiski, vendar ni jasno, kdo je bil nadzornik in v kakšni vlogi je moral biti tam. Skratka zapletena in žalostna zgodba, v kateri dejansko najbolj trpijo prav otroci.

SPODAJ SI POGLEJTE PREPIR V SPALNICI