Žiga Gabrovec Dobra karma

Tragično: za smrt očeta je Žiga izvedel med ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 15. aprila

marjan dolinsek vlada Reporter.si

Je ministrica Kustečeva opravilno nesposobna? ...

terasa Svet24.si

Štirje za eno mizo, med njimi bo moral biti meter...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

dobrodošli-v-schitt\'s-creek Njena.si

Zvezdnica izgubila bogastvo, sedaj živijo v ...

Tina Gorenjak Njena.si

Najini mostovi: Igralka po snemanju v solzah

Bodo Poskočni odnehali zaradi odhoda Dejana? Poglejte, kaj pravijo!

A. M., 02.03.2021 18:30:36

Konec februarja je kot strela z jasnega udarila novica, da Dejan Krajnc po skoraj desetih letih skupnega sodelovanja zaupušča Poskočne muzikante.

Delite na:
Bodo Poskočni odnehali zaradi odhoda Dejana? Poglejte, kaj pravijo!
Poskočni še niso rekli zadnje besede! Promo foto

Ker se ob tem poraja tudi veliko vprašanj, kako bodo Poskočni nadaljevali svojo glasbeno pot, smo jih za komentar vprašali tudi mi. "Poskočni smo v leto 2021 vstopili povezani kot še nikoli. Polni energije in delovne vneme smo pripravljeni na nove izzive. Glasbena skupina je pojem, ki združuje mnogo stvari - ljubezen do glasbe, druženje, prilagajanje in medsebojno zaupanje. Mnogo izmed teh stvari se je med nami in Dejanom Krajncem v zadnjem obdobju začenjalo krhati, zato so se naše poti z Dejanom razšle. Tako je Dejan Krajnc danes bivši član skupine Poskočni. Ob tej priložnosti se mu zahvaljujemo za vse, kar je v preteklih osmih letih naše skupne zgodbe storil za Poskočne in mu na njegovi novi poti želimo le najboljše," so v uvodu povedali člani skupine, ki so ob tem še dodali, kakšno pot si želijo v prihodnje.

V prihodnosti je cilj Poskočnih delati iskreno in kvalitetno slovensko glasbo.

"Ker pa smo Poskočni v vseh enajstih letih delovanja doživeli toliko lepih stvari - polne dvorane, nasmejane množice, sodelovali smo z najboljšimi in delovali na najvišjem nivoju, bomo vsako naslednjo potezo naredili tako, kot si zaslužimo - najboljše. V prihodnosti je cilj Poskočnih delati iskreno in kvalitetno slovensko glasbo, tako zabavno, kot smo jo ustvarjali v zadnjih letih in narodno-zabavno, kjer so naše korenine."

Kje ste, odlični vokalisti?

A to ne pomeni, da bo sedaj skupina ostala štiričlanska, saj fantje že iščejo novega člana. "Z avdicijo iščemo odličnega vokalista, ki bo pripravljen zgodbo Poskočnih peljati naprej, skupaj z nami. Avdicija poteka do 12. marca 2021, ki jo lahko spremljate preko naših družbenih kanalov. Poskočni zares komaj čakamo, da vam predstavimo novega pevca," so še povedali člani, ki upajo, da bo odziv dober.

Poskočni muzikanti 2021
Avdicija za novega pevca poteka do 12. marca 2021.
Promo foto