Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Ben Aflfeck pred poroko?

kl, 24.11.2020 14:24:18

Budne oči in kamere paparacev niso mogle zgrešiti prstana na roki Ane De Armas, ki ga je "čisto slučajno" nosila med "slučajnim" pomenkom z Benom Afleckom.

Delite na:
Ben Aflfeck pred poroko?
Ana De Armas in Ben Affleck splet

Že od začetka leta je hollywoodski lepotec v zvezi z mlado igralko, ki so ji nadeli ime "Sophia Loren nove dobe". Od svoje kubanske lepotice se ne loči, zdaj pa je par z eno samo potezo sprožil ugibanja opravljivih medijev o tem, da se morda pripravljata na poroko.

Ali je 48-letni Ben v resnici padel na kolena pred njegovo 16 let mlajšo izbranko, vsaj uradno ni znano, vendar jo je v enajstih mesecih, kolikor sta skupaj, že predstavil svojim otrokom iz propadlega zakona z Jennifer Garner, pa staršem in prijateljem, zaljubljenca pa sta začela tudi skupno življenje.

In ko sta se pred kratkim pogovarjala na terasi o kdo ve kakšnih pomembnih stvareh, budne oči in kamere paparacev niso mogle zgrešiti velikega diamantnega prstana na Anini roki.

Ana De Armas.jpg
Ana De Armas
splet

Kdo je Ana De Armas? Zanjo bomo gotovo še slišali ...

Ana se je rodila na Kubi, kjer je živela do svojega 18. leta. Tam je študirala igro, vendar je pred zaključkom študija odšla v Španijo, kar ji je omogočilo špansko državljanstvo po materini strani. Študija ni dokončala zato, ker bi po kubanskih zakonih kot diplomantka morala še tri leta služiti državi, ona pa si je želela oditi v svet, ki ga je poznala le iz televizije. V Španiji je kmalu dobila vlogo v eni od nadaljevank in postala priljubljena pri občinstvu.

Ali ste vedeli? Ana je v Madridu bila članica gledališča, ki ga je tam vodil slovenski režiser Tomaž Pandur.

Želela pa si je še više, zato se je naučila angleščine in se leta 2014 preselila v Los Angeles.

Tudi tam je nadaljevala z igralsko kariero in se počasi, a uspešno vzpenjala po hollywodskih stopničkah. Letos je bila za vlogo v filmu Knives Out nominirana za Zlati Globus. Lani pa je na snemanju erotičnega trilerja "Globoka voda" ("Deep Water") spoznala soigralca Bena Afflecka ... In sedaj ima na roki prstan ...