polna luna Dobra karma

Test ob polni luni vam prinaša rešitve za mnoge ...

meghan markle, princ harry Svet24.si

Harry in Meghan sta praktično reveža

mario fafangel Reporter.si

Strokovni svet NIJZ že 15. februarja predlagal ...

govedo, karim-allah, krave Svet24.si

FOTO: Ubili bodo 864 krav, ki že mesece plujejo ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

nejc lea Odkrito.si

Kaj bosta na Emi 2021 zakuhala Nejc Šmit in Lea ...

ana-soklič Odkrito.si

Ana Soklič: Ni vsaka skladba primerna za veliki ...

Bi prepoznali to nenaličeno slovensko glasbenico?

A. M., 24.01.2021 12:55:25

Svoj glasbeni izraz večkrat podkrepi z izgledom, kjer prevladuje pretiran make up, občasno pa tudi nenavadna oprava. Toda ko je doma, vsega tega ne potrebuje.

Delite na:
Bi prepoznali to nenaličeno slovensko glasbenico?
Glasbenica je že večkrat dejala, da nima težav se pokazati brez ličil. Instagram

Ekstravagantno pevko, ki bo aprila dopolnila 25 let, so zaznamovali predvsem nastopi na Emi, kjer je dvakrat osvojila drugo mesto, enkrat pa je bila za mesto slabša, saj je končala na tretjem mestu.

Tako kot njena glasba nam je vedno padla v oči njena oprava, kjer poleg zanimivih oblačil prevladuje predvsem pretiran make-up, katerega glasbenica še kako obožuje. Sploh pa, kot je že večkrat dejala, rada eksperimentira z ličili, saj se zna drugače kaj hitro naveličati vedno enega in istega make-upa. Pri tem zna narediti celo pogumen korak naprej, tako da si večkrat privošči kakšen drzen in odštekan izgled.

Trenutno sem se naveličala menjavanja barv las.

In če je na glasbenih odrih vedno urejena, je na drugi strani povsem preprosta. Svojim oboževalcem na družbenih omrežjih se nima težav pokazati brez ličil. Tako je bilo tudi ta vikend, ko se je po dolgem času znova oglasila. Tokrat je spregovorila predvsem o tem, kako se pripravlja na letošnjo Popevko, kjer se bo predstavila s precej temačno avtorsko skladbo Volkovo. Skozi 'vprašanje-odgovor' je dejala, da se je zaenkrat naveličala menjavanja barv las, tako da bo nekaj časa vztrajala na svoji naravni barvi. Seveda, če se ne bo do spomladanske popevke premislila, saj se mlada umetnica kaj hitro naveliča iste barve, poleg tega pa si z vsakim nastopom želi pokazati nekaj novega, drugačnega.

raiven
Na instagramu se občasno pokaže povsem nenaličena.
Instagram

Spomnimo. Pod umetniškim imenom je Raiven začela ustvarjati pred sedmimi leti, ko je izdala pesem Jadra, ki je tako kot ostale njene skladbe, nastala v sodelovanju s Tadejem Koširjem (Muff) in Jernejem Kržičem (Neomi). Nato pa je sledilo nekaj odmevnih nastopov, predvsem na Emi.

raiven.jpg
Raiven
m24