princ-charles, camilla-parker-bowles Svet24.si

FOTO: Princ Charles in Camilla ganjena do solz

sedona, arizona Svet24.si

FOTO in VIDEO: Pes preživel padec 60 metrov v ...

anica miha bidar policija1 Reporter.si

Incident pred parlamentom: "Napiši mi kazen, boli...

nkbm, nova kbm Svet24.si

Največja madžarska banka prevzema Novo KBM

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

Cennet Solze v raju Njena.si

Zvezdnica turške serije Solze v raju že 2 leti ...

Vesna Ponorac Njena.si

Slovenska igralka priznala ta lepotni popravek

Alenka Košir spregovorila o izkušnji s covid-19

A. M., 05.03.2021 18:35:10

Nekdanja manekenka Alenka Košir, ki danes živi športno življenje, ki je prepleteno z življenjskim ravnovesjem, je nedavno spregovorila o svoji izkušnji z okužbo covid-19.

Delite na:
Alenka Košir spregovorila o izkušnji s covid-19
Alenka Košir prisega na zdrav način življenja. Osebni arhiv

Kot je na instagramu zapisala Koširjeva, je bil celoten potek okužbe s covid-19 blag. "Ne vem, če je to na srečo ali je to odraz tega, da po najboljših močeh skrbim za svoje zdravje in za krepitev imunskega sistema. Imunski sistem je precej kompleksna zadeva, ki se ne zgradi s tabletkami v kratkem času," je zapisala v uvodu, nato pa je nadaljevala z zgodbo.

V osnovi skrbim za zdrav življenjski slog!

"Torej COVID? En dan sem se počutila zmatrano in bolela me je glava, kar se pripisovala temu, da imam veliko dela in sem nekaj dni pred tem, premalo spala. Kadar me boli glava ne jemljem nobenih tablet ampak povečam količino tekočine, dodam magnezij in si ožamem limono. Naslednji dan, kot da ni bilo nič. Zvečer sem normalno odvodila moj trening VIIT on-line. Tretji dan sem ugotovila, da zelo slabo voham, kar res ni značilno zame, ker sem drugače kot pes. Tukaj sem prvič pomislila, da se nekaj dogaja, kar je tudi potrdil pozitiven test. Seveda sem šla takoj v akcijo, povečala doze vitamina D in cinka na priporočene s strani strokovnjakov ter čakala kaj bo. Sama sicer nisem panik in si ne delam težav v naprej, ampak sem vseeno čakala kaj se bo zgodilo. In ni bilo nič. Voh in okus sta se po parih dneh začela vračati. Počutila sem se dobro, normalno delala in vodila trening VIIT on-line. Vesela sem, da se je tukaj izkazalo, da moj trud ni zaman. V osnovi skrbim za zdrav življenjski slog, kar se tiče prehrane, gibanja, spanja, pozitivne naravnanosti, dobrih odnosov, stresa ...," je obrazložila Alenka, ki je za konec še dodala, da so jih strokovnjaki svetovali povečanje pomembnih mikro hranil, saj le ta dokazano vplivajo na delovanje imunskega sistema.