sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

Jo bo nekdanja prijateljica spravila ob živce?!

kš, 17.05.2023 13:15:51

Rose Hanbury je precej zasebna oseba in se pogosto udeležuje pomembnih družbenih dogodkov, kot so kraljevske poroke in različne gala večerje. Kljub temu pa se trudi, da bi ohranila svojo zasebnost in zasebnost svoje družine.

Delite na:
Jo bo nekdanja prijateljica spravila ob živce?!
Je Kate res na robu živčnega zloma? Govorice o nezvestobi princa Williama in aferi z Rose Hanbury se širijo že leta, kar naj bi povzročilo napetosti in prekinilo prijateljstvo med Kate in Rose. Profimedia

Sosedova trava je vedno bolj zelena, zlasti če v sosednji hiši živi domnevna ljubica vašega moža.

Kate Middleton ima v Norfolku za sosedo Rose Hanbury, domnevno ljubico princa Williama. Čeprav družina večino časa preživi v Adelaide Cottageu, so na ta dom, ki jim ga je podarila kraljica Elizabeta, zelo navezani ... Rose je prijateljico in njenega moža v preteklosti velikokrat obiskovala, a po izbruhu škandala o domnevni nezvestobi, so se ti obiski končali.

Kate Middleton s princem Williamom in otroki živi v hiši Adelaide Cottage, a še vedno vzdržuje rezidenco v Norfolku, imenovano Anmer Hall.

Govorice se širijo že leta, nekateri pa celo zlonamerno trdijo, da sta Rosina sinova dvojčka prinčeva. Če pustimo ob strani obtožbe, je markiza že od nekdaj družinska prijateljica, njen sin Oliver pa je bil s princem Georgeem eden od spremljevalcev na kronanju kralja Karla in kraljice Camille, medtem ko je njen mož osebni asistent vladarja. Skratka, vez je močna in zdi se, da kljub govoricam in očitni slabi volji nekaterih vpletenih še vedno traja.

Vedno nasmejana in brezhibna, a kako se resnično počuti?
Vedno nasmejana in brezhibna, a kako se resnično počuti?
Profimedia

Bila je na kronanju

Zdi se, da je bila ta ženska, ki je bila tudi na kronanju kralja Karla III., vzrok za močne napetosti med zakoncema že med slovesnostjo. Kakšni so pravzaprav odnosi med Kate in Rose? Po poročanju tiska so zelo napeti: govori se, da so bili napeti obrazi in otipljiva nervoza med kronanjem posledica prisotnosti elegantne Rose v Westminstrski opatiji, kar naj bi sprožilo nov spor med Williamom in Kate.

Leta 2009 se je poročila s sedanjim možem, Davidom Rocksavagom, 7. Marquess of Cholmondeley, ki je s
Leta 2009 se je poročila s sedanjim možem, Davidom Rocksavageem, 7. markizom Cholmondeleyskim, ki je skoraj 24 let starejši od nje.
Profimedia

Posebna vez s hišo v Norfolku

Marsikdo se vpraša, zakaj se preprosto ne odselita stran od domnevne ljubice? Menda zato, ker sta na to hišo zelo navezana. Pokojna kraljica Elizabeta je namreč Williamu in Kate leta 2011 kot poročno darilo podarila hišo z desetimi spalnicami, in čeprav zdaj večinoma prebivata v Adelaide Cottageu v Windsorju, še vedno rada preživljata vikende in počitnice v njej. Hiša je bila pred njuno vselitvijo radikalno prenovljena za 1,5 milijona funtov, vključno z gradnjo zimskega vrta, novo dovozno potjo in popolnoma prenovljeno notranjostjo s pomočjo oblikovalca Bena Pentreatha. Fotografije te rezidence niso dostopne javnosti, nekaj vrta pa smo v preteklosti občudovali na rojstnodnevnih fotografijah princa Georgea in Charlotte. Prav tako je bil izbran za kraj snemanja več videoposnetkov, kot so intervjuji in televizijski govori.

V notranjosti dvorane Anmer Hall je tudi precej preprosta dnevna soba, v kateri sta se William in Kate med pandemijo rada srečevala na virtualnih intervjujih. V sobi v hiši z narebrenimi kremnimi zavesami in ujemajočimi se stenami je Kate leta 2020 prek videoposnetka objavila fotografski natečaj.

Rose Hanbury naj bi bila domnevna ljubica princa Williama.
Rose Hanbury, domnevna ljubica princa Williama, je britanska aristokratka in nekdanja prijateljica Kate Middleton.
Profimedia

Kdo je Rose Hanbury?

Rose Hanbury, rojena leta 1985, je britanska aristokratka, ki se je v javnosti pojavila predvsem zaradi svoje vloge v britanskem visokem družbenem življenju. Je članica modnega in aristokratskega sveta, znana tudi kot markiza Cholmondeleyska.

Rose je bila rojena v družini s trdnimi vezmi z britanskim kraljevim dvorom. Je hči Timothyja Hanburyja, dediča bogatega poslovneža, in njegove žene Emmeline Margaret Lloyd.

V mladosti je Rose delala kot manekenka in se pojavljala na modnih brveh ter v kampanjah za znamke, kot je Burberry. Študirala je na Univerzi v Londonu.

Leta 2009 se je poročila s sedanjim možem, Davidom Rocksavageem, 7. markizom Cholmondeleyskim, ki je skoraj 24 let starejši od nje. Poroka je bila zelo medijsko odmevna, saj je bila na eni največjih posesti v Veliki Britaniji – Houghton Hallu v Norfolku. Skupaj imata tri otroke: Alexandra, Oliverja in Iris.

Rose Hanbury je bila znana kot dolgoletna prijateljica Kate Middleton, vojvodinje Cambriške. Vendar se je prijateljstvo nedvomno končalo. Vsa namigovanja, zakaj se je to zgodilo, so osredotočena na to, da je Rose Williamova ljubica.

Kakšno je stanje med Williamom in Kate? Je mogoče res, da je med njima napetost zaradi lepe Rose?
Kakšno je odnos Williama in Kate? Je mogoče res, da je med njima napetost zaradi lepe Rose?
Profimedia