pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

ukc ljubljana m24 sr Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Thomas naj bi vedel preveč Odkrito.si

Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

Electra Elite - TAKO zasluži 1000 € na uro!

kš, 22.03.2023 16:54:09

Electra Elite, ki kot elitna prostitutka zasluži tudi do 1.000 evrov na uro, se predstavlja kot transspolna oseba in trdi, da je to njeno pravo ime, zapisano tudi v osebnih dokumentih. To je sicer res, vendar ni bilo vedno tako.

Delite na:
Electra Elite - TAKO zasluži 1000 € na uro!
Electra Elite YouTube

Kot poroča Kurir iz virov blizu te elitne prostitutke in pevke iz Švice, se je rodila kot Đuro Ostojić leta 1977 in je v svoji rojstni vasi živela običajno življenje, kot vsi ostali mladeniči in dekleta tistega časa.

electra-elite
Electra Elite
YouTube

Kakšen je bil Đuro?

»Đuro je bil v otroštvu zadržan, a se je vseeno družil z ostalimi otroki. Ne spomnim se, da bi se pri njem opazilo, da je drugačen od drugih, morda je to skrival. Bil je kot vsi ostali otroci, kasneje pa je kot mladenič izgledal povprečno. Spomnim se, da je pomagal svojim pri delu v kmetijstvu, čuval je ovce in krave na pašniku. To so takrat počeli vsi otroci po šoli, tako tudi Đuro,« je povedal vir, ki prihaja iz iste vasi kot Electra Elite. Kasneje, ko se je transspolna pevka izselila iz Like, je ni več videl.

electra-elite
Electra Elite
YouTube

»Mislim, da so iz Hrvaške odšli med vojno v devetdesetih letih, kot večina Srbov takrat. Po mnogih letih sem slišal, da se je poročil in odšel v Švico, nato pa spremenil ime v Leon, čeprav se je ljudem iz Srbije predstavljal kot Lav. Verjetno mu je tako pisalo tudi v dokumentih. Zdaj pa je spremenil spol in se imenuje Electra. Ko sem jo videl na televiziji, sem bil šokiran, saj nisem pričakoval, ker se o njegovih nagnjenjih nikoli prej ni vedelo ničesar,« je še dodal vir.

Tudi Electra o tem ne govori

electra-elite
Electra Elite
YouTube

Electra zelo malo pove o svojem življenju iz obdobja, ko je bila moški. Znano je, da je zaključila Četrto beograjsko gimnazijo, nato pa Višjo hotelirsko šolo, po kateri se je preselila v Švico, kjer je nadaljevala izobraževanje in končala medicino na oddelku za odvisnost od drog in alkohola. Sedem let je delala v svoji stroki.

electra-elite
Electra Elite
YouTube

Po propadu zakona, je spremenila spol

Po propadu zakona leta 2007 se je izjasnila kot transspolna oseba, opravila operacijo spremembe spola in dobila podporo celotne družine. V svet prostitucije jo je uvedel nekdanji fant iz Španije, ki se je ukvarjal z manekenstvom, ona pa danes jasno in glasno priznava, da na ta način zasluži ogromno denarja. Večkrat je povedala, da v Švici z najstarejšim poklicem zasluži vrtoglave zneske ... Tudi do 1000 evrov na uro!

Najstarejši moški ima 84 let!

Pevka redno razkriva pikantne podrobnosti iz spalnice ... Tudi to, koliko je bil star najstarejši moški, s katerim je bila. »Imel je 84 let. Plačal pa mi je le zato, da se pogovarjam z njim in da se med pogovorom božam po golih dojkah ... je super plačnik, včasih dobim 15.000 za nekaj ur z njim,« je iskreno povedala za televizijo Hype. Mi samo govorimo. On zelo dobro plača in Transspolna pevka in prostitutka Electra Elite je o svoji preteklosti odprto spregovorila, kljub temu pa se še vedno pojavljajo presenečenja in zanimivi detajli iz njenega življenja. Njen prehod iz podeželskega življenja v svet zabave in prostitucije kaže na kompleksnost in večplastnost njenega življenja, ki še naprej vznemirja javnost in polni naslovnice rumenih revij.