900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Harry pričakuje otroka z ljubico?!

kš, 01.12.2022 07:00:41

LAŽ ALI RESNICA?!!!

Delite na:
Harry pričakuje otroka z ljubico?!
Harry in Meghan – dobra igralca ali žrtvi neresničnih govoric? Profimedia

Zakonca se v zadnjih tednih menda še posebno veliko prepirata, in to tudi zunaj doma, vsem na očeh. Govorice se kar nizajo druga za drugo in čedalje več ljudi trdi, da je par tik pred ločitvijo. Je to sploh mogoče?

Če sklepamo po zadnjih govoricah, je med princem Harryjem in ženo Meghan Markle prišlo do velike krize. Razlog? Harry naj bi s svojo ljubico pričakoval otroka. Govorice o domnevnem razhodu med njima krožijo že nekaj časa in do zdaj jih ni še nihče uradno ni zanikal.

Ona vara njega?

Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle in princ Harry
Profimedia

Nedavno se je veliko govorilo o domnevni Meghanini nezvestobi – Harryja naj bi varala z njegovim telesnim stražarjem –, zdaj pa se je pod udarom znašel princ. Nezvestoba naj bi bila obojestranska, zdaj pa naj bi imel Harry, kot poročajo nekateri mediji, celo ljubico, ki naj bi pričakovala otroka.

»Trenutno živita le v navideznem razmerju. Prihod nezakonskega otroka bi krizo še poglobil, Meghan pa bi skupaj z otrokoma Archiejem in Lilibet želela zapustiti vilo v Montecitu,« trdi neimenovani vir.

Prepiri

Zakonca sta se v zadnjih tednih menda pogosto prepirala, tudi zunaj doma. Govorilo se je na primer o prepiru v restavraciji, kjer naj bi princ svojo ženo pustil za mizo s prijatelji in pobegnil. Seveda se vse to skuša pomesti pod preprogo, vendar so nekateri prepričani, da par pred mediji le dobro igra in bo resnica zelo kmalu prišla na plan.