mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Ta pevec je več let varal ženo

kš, 27.09.2022 07:37:34

Ljubezensko življenje Hajrudina Harija Varešanovića, vodje popularne skupine Hari Mata Hari, je bilo v preteklosti precej zanimivo in polno ljubezenskih afer.

Delite na:
Ta pevec je več let varal ženo
Hari je pač užival sadove, ki mu jih je ponujal glasbeni svet. Mediaspeed

Pevec se je namreč v Aido zaljubil v mladosti, ko je bil  star le 19 let, poročila pa sta se konec leta 1983. Obred obljube večne ljubezni in zvestobe je potekal intimno, brez velikega pompa, v krogu prijateljev, dve leti pozneje (leta 1985) pa se je rodila hči Nađa.

Premlad za poroko! 

Varešanović je v intervjuju priznal, da je bil takrat premlad in nepripravljen na očetovsko vlogo, skoraj desetletje pozneje (leta 1994) pa se mu je v zakonu z Aido rodil sin Damir.

Nezakonski sin je danes 30-letnik

Vendar se je šele pozneje izvedelo, da je imel pevec dve leti prej (leta 1992) nezakonskega sina Maka, za kar naj bi Hari sam izvedel veliko kasneje v življenju. Seveda je bil to razlog za razpad zakona s prvo ženo Aido. Poleg tega je Varešanović odkrito spregovoril o tem, da je svojo drugo ženo Jasminko spoznal že leta 1994 in da je šele takrat ugotovil, kaj je prava ljubezen.



Leta 2006 je v intervjuju za Puls odprl srce in povedal:

»Z glasbo sem se začel ukvarjati zaradi glasbe, ne zaradi stvari, ki prihajajo z glasbo. Nikoli nisem imel težav z drogami, alkoholom ali igrami na srečo. Le ženskam se nekako nisem mogel upreti, a to je ena od stranskih posledic, ki sodi h glasbi, in to je moja najljubša razvada. Že pri 20 letih sem bil glasbenik in že takrat je bila moja življenjska pot jasna ... Kljub vsemu sem s svojo ženo ostal poročen, vendar to je bil zakon 'kompromisov'. Dejansko zaradi otrok.«