Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Tega Kate Middleton ne sme narediti!

kš, 25.05.2022 10:00:24

Monaška princesa Charlotte storila tisto, česar Kate Middleton nikakor ne sme ... Charlotte velja za eno izmed najlepših dam na monaškem dvoru.

Delite na:
Tega Kate Middleton ne sme narediti!
Charlotte PROFIMEDIA

Britanski kraljevi dvor velja za enega od najstrožjih, ko gre za pravila oblačenja, spoštovanje tradicije in javnega nastopanja.

Britanske kraljeve dame si tako nikoli ne morejo privoščiti tistega, kar lahko vidimo pri španski kraljici Letizii, nizozemski kraljici Maksimi ali drugih dvornih damah.

charlotte
Charlotte
PROFIMEDIA

Bodoče britanske kraljice Kate Middleton nikoli ne boste videli, da bi se na javnih dogodkih za roke držala s svojim možem, princem Williamom, vedno hodita drug ob drugem in se le redko dotikata. V nasprotju s princem Harryjem in Meghan Markle, ki sta v javnosti pokazala veliko bolj sproščeno podobo, a se ve, da princ Harry verjetno nikoli ne bo sedel na kraljevi prestol in si zato dovoli tudi nekaj več pobalinstva v javnem življenju.

Pred kratkim pa so paparaci v Cannesu ujeli prizor, ki bi ga v Veliki Britaniji iskali zaman, in marsikdo je bil nad njim navdušen. Monaška princesa Charlotte si je privoščila sproščeno popoldne in uživala na plaži, kjer ji je družbo delal njen mož, filmski producent Dimitri Rassam.

kate-middleton
Kate Middleton
Profimedia

Opazovalci so bili navdušeni, ko so jo videli v črnih enodelnih kopalkah, v katerih je pokazala res vitko sanjsko postavo, še bolj pa zato, ker sta za njo že dva poroda in zdi se, da se nosečnosti njene postave nista niti najmanj dotaknili.

Charlotte velja za eno izmed najlepših dam na monaškem dvoru in tudi sicer se redno uvršča med najlepše evropske kraljeve dame. Njena prefinjenost, izostreni modni okus in gracioznost pa so že davno postali njen zaščitni znak.

Vsekakor je Charlotte prava lepotica, ki ima veliko pokazati, marsikdo pa bi si kaj takšnega želeli videti tudi na britanskem dvoru, saj fotografije Kate Middleton v kopalkah v javnost pridejo izjemno redko.

charlotte
Charlotte
PROFIMEDIA