ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Nina Radi: "Na nek način sva vedela, da se bo tako končalo"

kl, 27.01.2022 14:45:52

Ko je že kazalo, da se je ljubezenska zgodba med Nino in Ambrožem, rojena v resničnostnem šovu Kmetija, končala, temu ni tako.

Delite na:
Nina Radi: "Na nek način sva vedela, da se bo tako končalo"
Nina je ponovno objavila, da je v zvezi z Ambrožem Facebook

“Če se imata dva rada, če se ljubita, če obstaja želja in če sta drug drugemu pomembna, je nesoglasja mogoče rešiti,” nam je pred dobrima dvema tednoma, ko smo jo spraševali, ali sta se z Ambrožem razšla, odgovorila Nina Radi in posredno priznala, da je med zaljubljencema prišlo do resne krize. Ambrož Vahen-Kralj je bil bolj kratek in dejal samo, da se je odmaknil od vsega. Videti je bilo, da so nasprotja nepomirljiva, na kar so kazala tudi njuna dejanja na družabnih omrežjih. Oba sta namreč na Instagramu izbrisala njune skupne fotografije.

1_nina radi.jpeg
nina radi
osebni arhiv

Ugotovila sta, da si želita, da se nadaljuje 

Zdaj je prišlo do ponovnega preobrata. Nina je na svojem Facebook profilu objavila status “v zvezi z Ambrožem Vahnom-Kraljem". Ko smo jo poklicali in prosili za komentar, je rekla: “Kot sem že povedala, v vsaki zvezi pride do kriz in tako tudi v najini. Zdi pa se mi, da so mediji to preveč napihnili.” Dodala je, da sta bila z Ambrožem ves čas v stikih in da sta oba ugotovila, da si želita, da se njuna zveza nadaljuje. “Na nek način sva vedela, da se bo tako končalo,” nam je povedala 31-letna Mariborčanka.

Ambrož, ki sicer na svojem profilu ni objavil ničesar o tem, je bil, kot običajno, kratek. Potrdil nam je sicer, da sta z Nino spore razrešila in da sta ostala v zvezi, da pa želi, da ga mediji ne bi več obremenjevali.

kmetija, nina-radi
Bo ljubezenska zgodba, spočeta na Kmetiji, vendarle imela srečen konec?
VOYO

Je to zdaj dokončno?

Na vprašanje, kaj je bilo jedro spora med njima, noben od njiju ni želel dati podrobnejšega odgovora, nam je pa Nina na vprašanje, ali je zdaj to dokončno rekla, da upa, da je. “Ne moreva kar najprej biti skupaj, pa potem ne biti skupaj. To bi bilo preveč naporno.” Sicer se oba trudita, da bi bila tudi fizično čim več drug z drugim, vendar imata vsak svoje obveznosti, zato to ni vedno mogoče. Nina je trenutno v Mariboru, Ambrož pa doma v Šentjurju, vendar oba poskrbita, da se čim večkrat vidita.