Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Kdo je VARAL prvi? Vsi so bili prepričani, da ON, zdaj pa…

M.K., 30.11.2021 07:12:43

Kdo je prvi skočil čez plot? Dolga leta je veljalo, da je bil to princ Charles, Dianin telesni stražar pa zdaj razkriva drugačno resnico!

Delite na:
Kdo je VARAL prvi? Vsi so bili prepričani, da ON, zdaj pa…
1 diana. arhiv

Nekdanji telesni stražar princese Diane se je nedavno oglasil, da je bila prav ona tista, ki je prva prekršila poročne zaobljube in ne njen soprog princ Charles, kot je veljalo do zdaj. Poznavalci pa se zdaj sprašujejo, ali imajo njegove trditve sploh kaj resnice.

"Nikoli se ni prenehal videvati s Camillo," je večkrat izjavila Diana

Skoraj 30 let se ljudje že prepirajo, kdo je bil prvi, ki je omadeževal zakon. Ali je osamljeno in ranjeno princeso Diano k iskanju utehe v objemu drugega moškega spodbudila prav moževa nezvestoba? Ali je princ Charles, ko je bil soočen z dokazi, da ga žena vara, dobil pogum in nadaljeval dolgoletno ljubezensko razmerje s Camillo Parker Bowles?

diana charles 1.jpg
Na fotografijah je princ Charles vsaj za glavo večji od pokojne princese Diane.
Profimedia

Diana je v svojem razvpitem intervjuju za Panoramo bila jasna, ko je dejala: “V tem zakonu smo bili trije, preveč gneče.” Njena bulimija in samopoškodovanje sta bila po njenih besedah posledica prinčeve nezvestobe. In v zadnjem času je bila ta različica dogodkov predstavljena tudi vsem gledalcem Netflixove serije Krona. 

diana charles.jpg
Uporabniki twitterja so opozorili na izjemno seksističen pristop.
Profimedia

Druga plat zgodbe

Pred kratkim pa se je oglasil nekdanji princesin varnostnik, ki ga javnost do zdaj še nikoli ni slišala, in ponudil povsem drugačen pogled na situacijo. Osebni stražar Allan Peters, ki je bil takrat tudi zaposlen na policiji, je tujim medijem razkril, da se je princ Charles vrnil v Camillino posteljo šele po tem, ko je ugotovil, da je imela Diana razmerje z njegovim sodelavcem Barryjem Mannakeejem.

Če verjamemo Petersu, je sam obvestil princa Charlesa, da ga soproga vara. Vesti o Dianini aferi z Mannakeejem, očetom dveh otrok, ki je leta 1987 umrl v prometni nesreči z motorjem, sicer niso nove, a jih je Peters še nekoliko dodatno zapletel.

Mnogi v njegove navedbe sicer dvomijo, saj je do zdaj pretežno molčal in izbral najbolj kočljivo možno situacijo, da bi spregovoril. V Angliji so namreč zelo zaskrbljeni glede kraljičinega zdravja in glede na njeno starost, se pričakuje, da bo Charles zelo kmalu prevzel prestol. In kako bolje mu pomagati, kot ljudi prepričati, da ni bil on tisti, ki je varal, ampak je to storil samo zato, ker je pred tem čez plot skočila njegova žena.

diana charles 2.jpg
Čeprav je na fotografiji videti veliko manjša, je bila Diana iste velikosti kot Charles.
Profimedia



Govorice o Dianini zvezi z Mannakeejem se pojavljajo že leta.

Ko je od princa Charlesa izvedela za njegovo smrt - par je bil leta 1987 na poti na filmski festival v Cannesu -, je nenadzorovano jokala, si trgala oblačila ter si tako popraskala roke in noge, da so ji mogli ob prihodu preurediti obleko, da je zakrila poškodbe na telesu.

Po vseh teh prigodah so se pojavile teorije zarote, da njegova smrt ni bila nesreča, da so ga "odstranili", da bi zagotovili njegov molk.

Leta pozneje je princesa v seriji magnetofonskih posnetkov, ki jih je posnel njen glasovni trener Peter Settelen, Mannakeeja opisala takole: "Bil je najboljši moški, kar sem jih kdaj imela. Srečna sem bila samo, ko je bil zraven, in z veseljem sem se odpovedala vsemu, samo da bi odšla in živela z njim. Ali lahko verjamete? In ves čas je ponavljal, da se mu to zdi dobra ideja.”

charles pije 3.jpg
Očitno je bil viski zelo močnega okusa, vsaj glede na izraz na obrazu.
Profimedia

Vse bi pustila zanj

Ali je Diana res razmišljala o tem, da bi zapustila princa in začela novo življenje z Mannakeejem, enostavnega človeka, čigar oče je delal v fordovi tovarni? Zdi se malo verjetno.

Poročen in z dvema hčerkama je v Kensingtonsko palačo prišel leta 1985. Star je bil 37 let, princesa pa 24. Že od začetka se je čutil domače okrog princese, kar je motilo druge. Domačnost se je razvila v intimno bližino, zaradi katere so se njegovi kolegi včasih počutili "precej neprijetno". 

"Očitno je bilo, da ji je bil všeč," se je spominjal eden od sodelavcev. "Bilo je 'Barry to' in 'Barry ono'. Toda nikoli se nam ni sanjalo, da je bilo med njima kaj več kot prijateljstvo, saj je bil Barry velika klepetulja... in bi se s tem najverjetneje hitro pohvalil. Nikoli se ni pohvalil.

profimedia-0356245210.jpg
Diana, Charles, Harry in William
Profimedia

8d45e7730a0c66304b08044c797fd2c5.jpeg