pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

TJAŠA IZ KMETIJE - tako MIŠIČASTA je

kl, 22.10.2021 06:45:21

Nihče seveda ne more reči, da Tjaša Vrečič nima zelo lepe postave, ki jo v Kmetiji tudi rada pokaže, da pa je tako nabildana, pa si nismo mislili

Delite na:
TJAŠA IZ KMETIJE - tako MIŠIČASTA je
Tjaša skrbi za svoje mišice Instagram/osebni profil

Tjaša je športnica po duši in telesu, kar je povedala tudi v uradni predstavitvi tekmovalcev. In nekoč je trenirala hokej na travi in bila celo najbolja športnica občine Moravske toplice, še ko je bila najstnica - leta 2013.

Zdaj, ko je snemanje Kmetije končano, se je lahko zopet posvetila športu. In če na Kmetiji (vsaj zaenkrat) ni videti, da bi pridobila kakšne mišice, je očitno, da je za njihovo izklesanost poskrbela sedaj. In to več kot dobro. Upamo samo lahko, da ne bo postala kot Schwarzenegger, ker to bi bilo pa malce preveč, kajne? Morda pa nabira moč za finale?

Sicer se Tjaša na Kmetiji, ki jo lahko gledamo na televiziji, kar uspešno drži in je trenutno ne ogroža nihče. Povsem varno se skupaj z Ginom počuti v klanu, ki ga vodita Aljaž in Lina, in prav nič ji ni treba krmariti med spletkami, ki se tam dogajajo. Sicer pa, tudi če bi bila izbrana kot dvobojevalka, vemo, kaj bi verjetno izbrala ...

dvoboj.jpg
Polona in Romana se bosta pomerili v dvoboju
VOYO

Sta pa žrtev spletk na nek način postali Polona in Romana, ki so ju kar malce nepričakovano člani družine poslali v Areno. Danes se bosta borili za ostanek na Kmetiji. Sicer tudi poraženka ne bo odšla direktno domov, pač pa v hišico v gozdu, kjer pa potekajo spet popolnoma druge spletke. Kako se bo razpletlo, ne povemo ... se pa zna v hišici v gozdu s prihodom nove članice vse temeljito spremeniti.