Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Voditeljica ostala zgrožena, ko ga je slišala masturbirati za vrati

M.K., 27.09.2021 13:07:28

Televizijska voditeljica Alice Levine je ostala brez besed, ko se je znašla na drugi strani vrat “zanimivega” dogajanja.

Delite na:
Voditeljica ostala zgrožena, ko ga je slišala masturbirati za vrati
Voditeljica se je znašla v zadregi in brez besed. Youtube (Channel 4)

Alice Levine, sovoditeljica zelo priljubljenega podkasta My Dad Wrote a Porno in nekdanja didžejka angleškega Radia 1, je dokumentirala spolno življenje Britancev za novo serijo Sex Actually z Alice Levine. Srečevala se je z ljudmi iz vseh družbenih slojev in raziskala, kaj jim seks pomeni - ali to počnejo zgolj zaradi užitka, denarja ali celo zaradi duhovnega razsvetljenja. 

V epizodi, ki se predvajala preteklo sredo se je pogovarjala z 29-letnim Samom in njegovo 24-letno punco Nikito. Par se je zaljubil med pandemijo in kmalu sta začela služiti denar z ustvarjanjem eksplicitnih vsebin preko spletne kamere. V nekem trenutku je Alice čakala pred Samovo sobo, medtem ko je ta za svoje sledilce snemal posnetek masturbacije. Znašla se je v zadregi in se le smehljala pred vrati, ko ji je postalo jasno, kaj se dogaja. 

sam in nikita.png
Sam in Nikita
Youtube (Channel 4)

“Zadržala se bom in se ne bom smejala, da ti ne pokvarim razpoloženja,” je Alice rekla Samu, ki se je nasmehnil nazaj: “Haha, v redu, v redu.” Nato je zaprl vrata za seboj in začel seanso. Čeprav je bila Alice najprej zmedena in vprašala “kako bomo vedeli, kdaj se je začelo?” ji je takoj postalo vse jasno, ko so se skozi zaprta vrata začeli prebijati nekakšni zvoki. Zaradi šoka je dvignila roko k ustom. 

Slišala ga je dihati in na koncu si nadeti hlače. Tako je vedela, da je seanse konec in pripravila naslednja vprašanja zanj. Čeprav se Sam opredeljuje za heteroseksualca, pravi, da je večina (preko 90 %) njegovih strank moških. “Tako moški v tej industriji služimo denar - od gejev. To je poslovna transakcija, čustva ostanejo zunaj.”

Z Nikito sta razložila, da seksata zaradi užitka in zato, da ustvarjata vsebine za denar.