GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Zakaj so mnogi PRESREČNI, da sta se RAZŠLA?

M.K., 27.09.2021 12:02:52

24. septembra 2021 sta Grimes in Elon Musk sporočila, da se po treh letih skupnega življenja razhajata. To pa ni vzbudilo odziva, ki smo ga pričakovali.

Delite na:
Zakaj so mnogi PRESREČNI, da sta se RAZŠLA?
Elon Musk in Grimes instagram

Novice o razhodih zvezdnikov pogosto vzbudijo sočutje in podporo oboževalcev - a tokrat ni tako. Številni so se namreč odločili, da na družbenih omrežjih proslavijo razhod in delijo svoje razloge, zakaj so bili pripravljeni, da se par razide. 

Glasbenica in izvršni direktor Tesle sta presenetila mnoge, ko sta leta 2018 skupaj prišla na rdečo preprogo prireditve Met Gala. Milijarder in izvajalka sintpopa sta se zdela malo verjeten par, zlasti zaradi njegovega ogromnega bogastva in njenih trditev, da nasprotuje kapitalizmu. Kljub temu sta naslednje tri leta ostala bolj ali manj skupaj. Na njuni poti pa ni manjkalo zapletov. 

Leta 2020 je Grimes razkrila, da je noseča in potrdila, da je Musk otrokov oče. Še istega leta sta se razveselila sina z “zanimivim” imenom X Æ A-12. In čeprav sta se letos skupaj udeležila prireditve Met Gala, sta kmalu zatem oznanila, da se razhajata.

“Zdaj sva delno ločena, vendar se imava še vedno rada, pogosto se videvava in sva v odličnih odnosih,” je Musk potrdil za Page Six. Glavna razloga za razhod naj bi bila njegov delovni in potovalni urnik

Elon Musk
Elon Musk
twitter

OBOŽEVALCI SO SE NOVICE RAZVESELILI

Večina oboževalcev Grimes je od nekdaj nasprotovala njenemu razmerju z Muskom. Navidezno neusklajen par je požel toliko nezadovoljstva, da se je Grimesova morala celo opravičiti za objavo o njegovi vlogi voditelja Saturday Night Live (SNL). Njeni sledilci so tako z velikim veseljem zaplesali na pepelu njenega propadlega razmerja. 

“Morda to pomeni, da bo Grimes spet ustvarjala dobro glasbo,” je zapisal nekdo. “Grimes in Musk sta se razšla, to je bolje kot moj rojstni dan,” je tvitnil drugi. 

elon musk, grimes.jpg
Elon Musk z Grimes
Profimedia