Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

NOVA TEORIJA ZAROTE? "Tega ne objavlja Britney! Nekaj ni v redu!"

kl, 22.09.2021 08:00:16

Potem ko je Britney Spears pred nekaj dnevi napovedala, da se umika z družabnih omrežij, so se na njenih profilih pojavili novi posnetki. Oboževalci pa menijo, da jih ne objavlja ona.

Delite na:
NOVA TEORIJA ZAROTE? "Tega ne objavlja Britney! Nekaj ni v redu!"
Je Britney sama objavila zadnje posnetke? Instagram/osebni profil

Britney je pred kratkim presenetila in navdušila mnoge njene oboževalce, ko je na družabnih omrežjih ponosno pokazala velik zaročni prstan, ki ji ga je nadel njen dolgoletni partner Sam Asghari. Potem je napovedala, da se bo z družabnih omrežij umaknila, da bi v miru lahko proslavila poroko.

Zdaj so se na njenem Instagram profilu pojavili novi posnetki. Naredila je sebek nekje v naravi in objavila še dva posnetka, na katerih pleše. Vendar pa ti posnetki niso navdušili, pač pa zmedli in presenetili veliko njenih sledilcev.

Ti so prepričani, da jih ni objavila sama. Mnoge je namreč zmotilo, da Britney na novih posnetkih nima več rdečih pramenov, kakršne je imela še pred dnevi, ko je objavila zaroko. "Barva ne izgine tako hitro," so napisali mnogi ob njeno objavo. "Kaj se dogaja?", "Tega ne objavlja Britney!", "Vrnite nam pravo Britney!", "Kdo to počne?", "Nekaj ni v redu", so samo nekateri izmed komentarjev zaskrbljenih sledilcev. Je nove posnetke res objavil nekdo drug? In s kakšnim namenom? Morda se rojeva nova teorija zarote ...