Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

(Ljubezen po domače) - Sonja Plešnar: “Vem, da sem grda …”

kš, 21.09.2021 10:55:18

Miniaturna Sonja, ki se poteguje za srce simpatičnega 41-letnega Dolenjca, je tarča grdih komentarjev in posmeha. A zgodba, ki se skriva za njenim videzom, je vse prej kot srečna.

Delite na:
(Ljubezen po domače) - Sonja Plešnar: “Vem, da sem grda …”
Sonja Plešnar Voyo

Mitja Rus je v oddajo Ljubezen po domače prišel, ker so ga prijavili prijatelji. Simpatičen, vedno pripravljen na akcijo in z nabrušenim jezikom je za prvi zmenek izbral drobceno  Sonjo Plešnar. 

sonja-plešnar
Sonja Plešnar
Voyo

POSEBNA, A SRČNA 

Sonja je, roko na srce, precej posebna oseba, že njen videz ni vsakodnevni, pa tudi njen način izražanja. Tisti, ki jo poznajo ali ki so bili kdaj v stiku z njo, o njej povedo le pozitivne stvari. “Nekoč sva sodelovali … Prišla je na naše uredništvo, saj si je želela delati kot novinarka. In čeprav ni bila več rosno mlada, jo je naprej gnala neverjetna energija in ambicioznost. Srce je dala v svoje delo, in čeprav ni ostala v novinarskem poslu, je bilo več kot jasno, da bi lahko bila res super novinarka. Dejstvo pač je, da je bila malce netipična za našo podalpsko deželico in da si glavni in odgovorni uredniki nekako niso upali podaljšati pogodbe. Morda pa jim je zdaj žal,” nam je zaupala urednica, ki je nekoč delala v znani medijski hiši, s katero je tudi Sonja nekoč sodelovala. 

NA TAPETI ZARADI VIDEZA

sonja-plešnar
Sonja Plešnar je navdušena nad Markom
Facebook

V zadnjem času pa je Sonja spet na tapeti, in to zaradi njenega netipičnega videza. Pod nedavno fotografijo, ki jo je naredila s hrvaškim superzvezdikom Škugorjem, je zapisala: “Ja, vem, da sem grda ba tej sliki in je on full lep kot vedno, ampak imam že 280 kilometrov z avtom za seboj in veliko dežja na cesti . Moram reči, da kljub temu, da sem se počutila nebeško v njegovem objemu, hihi. Sanje so zastonj …” 

sonja-plešnar
Sonja Plešnar v družbi sotekmovalk
Voyo

PLASTIČNA? 

Sonja se je spustila v spletni boj … Na svojem Facebook profilu je zapisala kar nekaj stvari glede svojega videza. Med drugim je poudarila, da: “Nihče ne pomisli, da vsi ljudje, ki smo v javnosti, da morda imamo dušo on smo krvavi pod kožo?” Obenem pa trdi, da so edina plastična stvar na njej njeni podaljški … No, te izjave bomo preskočili, saj bi se lahko vnela kar konkretna debata kaj pomeni biti plastičen in kaj ‘malce popravljen’. Vsekakor ni lepo, da se ljudje tako grdo zgrinjajo nad njo, nad žensko, ki je v svojemu življenju dala veliko skozi doživela boleče otroštvo in hudo ločitev … Dajmo jo pogledati z drugimi očmi - kot nadvse prisrčno žensko, ki nas zabava in ki očitno zabava tudi simpatičnega Dolenjca ...

MORDA VAS ZANIMA TUDI TO: