Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

To so NAJBOLJ in najmanj LENI člani kraljeve družine!

M.K., 17.09.2021 15:22:51

Spremenjene razmere so spremenile način dela mnogih in kraljeva družina ni izjema. Kdo med njimi dela največ, kdo najmanj?

Delite na:
To so NAJBOLJ in najmanj LENI člani kraljeve družine!
Kdo je bil letos najbolj priden? Odkrito.si

Člani družine, katere vrh predstavlja kraljica Elizabeta II., so imeli tudi letos polne roke dela. Ne glede na to, ali so se dogodkov udeležili osebno ali preko Zooma, so nekateri delali občutno več kot drugi

Kdo je bil imenovan za najbolj delovnega člana kraljeve družine? Kdo pa je letos imel najmanj obveznosti? Kdo je po odhodu princa Harryja in Meghan Markle sprejel dodatne obveznosti?

princesa-anne
Princesa Anne
instagram

NAJBOLJ MARLJIVI

Naziv najbolj pridnega člana kraljeve družine je zasedla kraljičina hčerka, princesa Anne. 

Kraljeva princesa je namreč v številu obveznosti, ki se jih je do zdaj udeležila v letu 2021, premagala vse svoje družinske člane. Do 15. septembra je opravila 110 srečanj in delala 106 dni

Anne ni novinka pri osvajanju tega naziva. V preteklih letih si ga je prislužila večkrat, njen najbližji tekmec pa je njen starejši brat princ Charles. Bodoči kralj jo je leta 2019 premagal z udeležbo na 521 dogodkih, medtem ko se je Anne udeležila 506 uradnih dogodkov. Letos Charles nekoliko zaostaja, saj je do zdaj opravil 101 obveznosti in delal 100 dni

princ charles
10. april 2018 – Charles zasaja drevo v Darwinu, prav tako med obiskom Avstralije.
Profimedia

NAJBOLJ "LENI"

Kar zadeva preostanek kraljeve družine, je kraljica Elizabeta na tretjem mestu s 96 opravljenimi obveznostmi v 94 dneh, njen vnuk princ William ji sledi s 74 obveznostmi. Williamova mačeha Camilla Parker Bowles se je udeležila 50 dogodkov, njegova žena Kate pa le 41, kar je manj kot njeni starejši družinski člani.

Vojvoda Cambriška je bila v preteklosti že označena za “leno” in ne preveč naklonjeno delovnim obveznostim, ko sta se skupaj z Meghan že znašle na seznamu najmanj delavnih članov kraljeve družine. Medtem ko je bil mesec julij za večino članov kraljeve družine najbolj obremenilen mesec glede števila dogodkov in nastopov, obveznosti in obiskov, Kate večino poletja ni bilo videti nikjer. Vzela naj bi si namreč odmor, da bi preživela nekaj časa s svojimi tremi otroki. H svojim kraljevim dolžnostim se je vrnila 15. septembra.

kate-middleton
Kate Middleton
PROFIMEDIA



KDO JE PREVZEL DELO HARRYJA IN MEGHAN?

Potem ko sta leta 2020 oznanila, da se umikata s kraljevih obveznosti, je drugi par, ki prej ni bil v središču pozornosti, prevzel večino njunega dela. To sta kraljičin najmlajši sin, princ Edward in njegova žena Sophie, grofica Wesseška. Princ Edward se je tako s 77 obveznostmi letos znašel na četrtem mestu med najbolj zaposlenimi, Sophie pa s 53 obveznostmi na šestem mestu, pred Camillo in Kate.

Princ Edward, Sophie
Princ Edward z ženo Sophie.
Profimedia