Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Zahtevala je, da se upre edini prošnji pokojnega dedka!

M.K., 17.09.2021 13:41:16

Harry je o svoji ženi enkrat dejal: “Kar Meghan želi, Meghan tudi dobi.” In očitno je res tako. On pa le uboga.

Delite na:
Zahtevala je, da se upre edini prošnji pokojnega dedka!
Naredil bi vse, da bi jo zadovoljil. Odkrito.si

Zahtevala je, da se ne poročni dan Harry upre edini prošnji princa Filipa, da bi le dosegla točno to, kar želi. Dokumentarec nam razkriva, kaj si je želel Harryjev dedek in kako ga je vojvoda ignoriral, ker je Meghan hotela doseči svoje.

harry meghan.jpg
harry meghan
Profimedia

MEGHAN IN PRINC FILIP

Kakšno je bilo razmerje med Meghan in princem Filipom, ko je bil še živ? Pokojni soprog kraljice Elizabete naj bi bil zelo razburjen, ko je izvedel za odločitev Meghan in Harryja, da se umikata s kraljevih dolžnosti. Tuji mediji so poročali, da se je vojvoda edinburški celo odzval s kričanjem: “Kaj za vraga se igrata?”

Pred “Megxitom” pa naj bi imel princ Filip z njo dober odnos. Vir, ki je dvoru blizu je za medije povedal, da sta se na dolgo in široko pogovarjala o njegovem poreklu in prednikih. Všeč naj bi mu bila tudi zato, ker je zelo drzna, ker je veliko spraševala o njegovi družini in povezanosti z Grčijo.

princ filip, meghan markle
Princ Filip in Meghan Markle
Profimedia

UPRL SE JE DEDKU

Princ Harry in Meghan sta se poročila 19. maja 2018. Filip pa naj bi imel na ta dan za vojvodo in vojvodinjo le eno zahtevo - na poroki ni želel bivše žene princa Andrewa, Sarah Ferguson

Na poroko princa Williama in Kate Middleton leta 2011 vojvodinja yorška na Filipovo zahtevo ni bila povabljena. A zaradi Meghaninega prijateljstva s Sarahino hčerko, princeso Eugenie, in dejstva, da je bila Fergie prva oseba, ki je Meghan naučila kraljevih navad, jo je nekdanja zvezdnica serije Suits želela na svoji poroki. 

Princ Filip je zahteval, da se Fergusonovi odreče vabilo na slavje, a je Harry posredoval in rekel: “Želim, da pride. To si želi tudi moja nevesta. S Fergie se je povezala in jo želi povabiti.”

princ filip, princ harry
Princ Filip in princ Harry leta 2014
Profimedia

SPRTA VEČ DESETLETIJ

Sarah in princ Filip sta se sprla že davnega 1992. Takrat je namreč odjeknil škandal zaradi njenega sesanja prstov na nogi, ki je postal glavna tema vseh časnikov na svetu. Po tem incudentu se z njo ni hotel pogovarjati, izogibal pa se ji je tudi na veliko dogodkih.

Princ Filip naj ji ne bi nikoli povsem odpustil, a naj bi se njegovo stališče v poznejših letih življenja nekoliko omililo. 

Princ Filip je umrl 9. aprila 2021. Star je bil 99 let.

Sarah Ferguson
Sarah Ferguson
instagram