Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Zvezdnika umijeta otroke šele, ko se na njih “vidi umazanija”

M.K., 28.07.2021 14:00:13

Mila Kunis in Ashton Kutcher sta razkrila, da svoja otroka kopata le takrat, ko “na je na njiju videti umazanijo”... tudi sama ne uporabljata veliko mila.

Delite na:
Zvezdnika umijeta otroke šele, ko se na njih “vidi umazanija”
On si umije "mednožje in pazduhe", ona pa "razporke in joške". Profimedia

Mila Kunis in Ashton Kutcher kopata svoje otroke le, ko je na njih vidna umazanija. Tudi sama se čim bolj izogibata uporabi milu. 43-letni Ashton in 37-letna Mila sta priznala, da hčerko Wyatt (6) in sina Dimitrija (4) umivata le, če sta zares umazana. Tudi ko jih kopata v kadi, skoraj nikoli ne uporabljajo mila, saj ne želijo izsušiti občutljive otroške kože. 

Par je jasno izrazil, da ne mara uporabljati mila na svoji koži, pri čemer je igralec izjavil, da si vedno z milom umije le “pazduhe in mednožje”, medtem ko je bila Mila pri opisovanju tega, kar si ona umije, nekoliko bolj prostaška. “Razporki in joški,” so po njenem mnenju vredni mila. 

V najnovejšem podkastu Armchair Expert, ki ga vodita Dax Shepard in Monica Padman, sta govorila o družinskem pristopu k higieni. Pogovor se je začel, ko je Dax Monici povedal, da ne bi smela odstranjevati naravnega olja s kože z vsakodnevno uporabo mila. 

Monica mu je odgovorila: "Ne morem verjeti, da sem v manjšini, ki si pod tušem umiva celo telo. Kdo te je naučil, da se ne umivaš?”

ashton-kutcher, mila-kunis
Skupaj imata dva otroka, hčerko Wyatt (6) in sina Dimitrija (4).
Profimedia

Igralka iz serije Bad Moms je nato pojasnila, da se v otroštvu skoraj nikoli ni prhala, ker doma niso imeli tople vode. Mila, ki se je rodila v sovjetski Ukrajini, je pojasnila: "V otroštvu nisem imela tople vode, zato se tako ali tako nisem veliko tuširala. Ko pa sem dobila otroke, jih tudi nisem umivala vsak dan. Nisem bila starš, ki bi kopal svoje novorojenčke - nikoli.”

Ashton je nato dodal: "Če na njih vidite umazanijo, jih očistite. Drugače to nima smisla.”  Enako načelo velja tudi za njegove higienske navade. Pojasnil je: "Vsak dan si umivam pazduhe in mednožje in nič drugega. Imam ploščico trdega mila, ki je vedno učinkovita. Nič drugega.” Vendar si par, ki je poročen od leta 2015, rad umije obraz, ko se spotita po telovadbi.

Ali imata prav? Klinika Mayo, neprofitna izobraževalna zdravstvena organizacija, odsvetuje vsakodnevno umivanje otroka. Pišejo, da “novorojenčka ni treba kopati vsak dan. Trikrat na teden je dovolj, dokler otrok ne postane bolj gibljiv. Pretirano kopanje lahko izsuši otrokovo kožo.” Ameriško združenje dermatologov pa priporoča, da se “otroke stare od 6 do 11 let kopa vsaj enkrat na teden.” Poleg tega je treba otroka vedno umiti, ko “se umaže”, “pride iz bazena” ali ko se “spoti” in ima “telesni vonj”. 

Ashton in Mila sta se prvič spoznala med skupnim delom v seriji Oh, ta sedemdeseta (1998), a sta se romantično zapletla šele leta pozneje, po Kutcherjevi ločitvi od Demi Moore leta 2013. 

ashton-kutcher, mila-kunis
Družina se rada odpravi na tržnico po sveže pridelke s kmetij in cvetje.
Profimedia