Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Se Meghan Markle in princ Harry vračata na britanski dvor?

k.a., 24.07.2021 11:00:29

Je v ozadju preračunljivost?

Delite na:
Se Meghan Markle in princ Harry vračata na britanski dvor?
Meghan Markle in princ Harry. Profimedia

Vojvodinja Meghan Markle in princ Harry ves čas skrbita za to, da bi imela njuna družinica kar največ koristi od kraljevih nazivov in kraljeve družine. Zato sta ob rojstvu male Lili zelo preračunljiva in razmišljata, da bi dojenčico krstila v Londonu, ob prisotnosti kraljice Elizabete, enako kakor sta to storila ob rojstvu prvorojenca Archieja. S tem želita ostati del kraljeve tradicije in mali Lili omogočiti, da bi bila tudi sama del kraljeve družine in uživala bonitete, ki ji s tem pripadajo.

Že res, da sta že pred meseci zapustila kraljevo družino in se odkrižala vseh kraljevih obveznosti, a to še ne pomeni, da si ne želita kar najbolj uživati v tem, kar jima kraljeva družina in kraljeva tradicija lahko ponudita. Vse od odhoda z dvora iščeta načine in tržne niše, pri katerih lahko uveljavita svoje nazive in tako izkoriščata kraljevi status, čeprav na vsakem koraku bruhata žveplo čez britansko monarhijo in člane kraljeve družine.

harry_meghan markle.jpg
Meghan Markle in princ Harry
Profimedia

»Če se bosta odločila za krst na gradu Windsor, bosta lahko sledila kraljevi tradiciji in bosta deležna enakih stvari, kot jih je bil na krstu deležen tudi njun prvorojenec Archie. Mala Lili bi lahko nosila krstno opravo, ki jo je nosil že Archie in ki je veliko preveč dragocena in krhka, da bi jo kraljeva družina poslala kraljevemu paru v Kalifornijo,« je za ameriške medije razkril dobro obveščeni vir.

Seveda si Meghan in Harry tega nadvse želita, saj se rada sončita v kraljevi tradiciji, če jima le ni treba migniti s prstom in če to pomeni, da jima ni treba opraviti nobene kraljeve obveznosti.

Pričakovati je, da se bo kraljica s tem strinjala, saj ni skrivnost, da si želi videti malo Lili in tudi nekoliko zgladiti napete odnose, ki v zadnjem času vladajo na britanskem kraljevem dvoru.