Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Regina: Nodi sem jaz!

Su. J., 20.06.2021 08:00:02

Regina, slovenska pevka zabavne glasbe, svojega glasu ne uporablja le za petje. Če dobro poslušamo, jo slišimo v nekaterih risankah.

Delite na:
Regina: Nodi sem jaz!
Regina Družbena omrežja

»Oživila sem že veliko likov in jim posodila svoj glas. Bila sem kuščar, kanarček Tweety, vila in čarovnica ter meni zelo ljuba vloga mačka iz Pekarne Mišmaš, ki sicer ni bila risanka, ampak le zvočna uprizoritev pravljice. Velikokrat me najamejo tudi za lik fantka, saj imam ravno dovolj visok glas za to. Če si tak večni otrok, kot sem jaz, potem preprosto obožuješ risanke, od nekdaj mi je bilo v veliko veselje posloveniti kakšnega risanega junaka. Tako, da bodite naslednjič pozorni, ker Nodi sem jaz!« nasmejano pove simpatična Regina, ki priznava, da so risanke prav tako zahtevne kot katerikoli drugi filmski žanr.

»Tudi risanke potrebujejo ogromno igralskega znanja in prav to je tisto, na kar številni producenti pozabijo. Ker živimo v času instantnih izdelkov, kjer količina izpodriva kakovost, je na žalost tudi pri sinhronizaciji risank tako. Samo da je čim hitreje, čim ceneje in čim več. Zato smo lahko mnogokrat priča zelo slabim izdelkom, ko slaba sinhronizacija dejansko pokvari celotno sliko. To me zelo žalosti , saj so prav risanke tiste, s katerimi pridejo otroci najprej v stik in skozi katere se učijo jezik. Imela sem to srečo, da sem lahko sodelovala pri resnično kakovostni produkciji in, odkrito povedano, drugačne ponudbe ne bi niti sprejela.«