Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Top Gun: Seksi blondinka ja danes videti tako…

M.K., 10.05.2021 14:00:33

Kje je Kelly McGillis? Seksi blondinka iz Top Guna je neprepoznavna! Danes živi s svojo ženo in uči kako biti srečni.

Delite na:
Top Gun: Seksi blondinka ja danes videti tako…
Nekoč in danes. Hollywood je ni spremenil, slava pa je ne zanima več. Profimedia

V življenju je vedno čas, da začnemo znova, od začetka, tabula rasa. Kelly McGillis bo v očeh javnosti vedno ostala privlačna blondinka iz kultnega filma, a ona ni več ta ženska in svet slave in kinematografije je ne privlači več

top-gun, tom-cruise, kelly-mcgillis
Kelly McGillis, 21. jul. 2019
Profimedia

Julija bo dopolnila 65 let. In tudi danes, po 36 letih od snemanja filma, je lepa. Končno je v miru s seboj in s svetom okoli sebe. Natančni opazovalci poudarjajo, kako so njene oči in njen pogled ostali nespremenjeni. Že pred sodelovanjem s Tomom Cruisom na snemanju Top Guna je veljala za seks simbol po zaslugi Priče (1985), kjer je nastopila ob strani Harrisona Forda.

top-gun, tom-cruise, kelly-mcgillis
Tako je bila videti v filmu.
Profimedia

Kelly McGillis se je rodila leta 1957 v Newportu in igralstvo študirala na prestižni šoli Julliard v New Yorku. Kljub velikim uspehom in slavi je bilo že takratnih iz intervjujev jasno, da je Hollywood ni spremenil. Nekajkrat se je poročila, dobila dve hčerki, potem pa izginila iz oči javnosti. Paparaci so jo našli v Key Westu na Floridi, za pultom njene restavracije. 

top-gun, tom-cruise, kelly-mcgillis
Leta 2010 na eni od gledaliških predstav.
Profimedia

Leta 2009 je svetu oznanila svojo homoseksualnost, odkrito pri 12 letih, a sprejeto šele po številnih sejah psihoanalize. Leta 2010 se je poročila s svojo partnerko. V prihajajočem filmu Top Gun: Maverick, ne bo nastopila, a pravi, da ji za to niti ni mar. Njene prioritete niso enake, kot so bile v Hollywoodu. Še vedno rada igra, na televiziji, v gledališču, a velika filmska platna je ne zanimajo več. Slava je ne zanima. Rada je doma. V življenju je srečna.

top-gun, tom-cruise, kelly-mcgillis
Poster filma Top Gun iz leta 1986.
Profimedia

Top Gun: Maverick prihaja v kinematografe 19. novembra letos, potem ko je bila njegova premiera večkrat zamaknjena. V zgodbi bo nastopil letalec mornarice Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise), ki po več kot tridesetih letih službovanja kot en najboljših pilotov še vedno ostaja tam, kjer spada - v zraku, kot testni pilot, ki se je uspešno izognil napredovanju, ki bi ga prisililo na delo na trdnih tleh. Ko se znajde na izboru pilotov za specializirano misijo, kakršne še ni videl nihče, naleti na poročnika Bradleyja Bradshawa (Miles Teller), sina Maverickovega pokojnega prijatelja in častnika za prestrezanje radarjev poročnika Nicka Bradshawa. Maverick se sooči z negotovo prihodnostjo, duhovi svoje preteklosti in najglobljimi strahovi, na misiji, ki od izbranih pilotov zahteva končno požrtvovalnost. 

top-gun, tom-cruise, kelly-mcgillis
Tako je igralka videti danes.
Profimedia