Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Uganete, čigav nasmeh se je tako spremenil?!

Katja Kaja Mejač, 14.04.2021 13:40:49

Rebeka ne skriva, da si je v zadnjem letu omislila kar dve manjši korekciji. Že konec leta je odkrito spregovorila o korekciji vek, zdaj pa je za nas pojasnila tudi, zakaj se je po toliko letih prisotnosti na sceni odločila tudi za popravek zob in nasmeha.

Delite na:
Uganete, čigav nasmeh se je tako spremenil?!
Razlika v nasmehu Arhiv Rebeka Dremelj

Za Rebeko Dremelj lahko rečemo, da je znana po številnih stvareh, ena izmed njih pa je tudi njen iskren in širok nasmeh, ki jo spremlja že od začetka kariere. Zato smo bili vseeno malce presenečeni, ko smo izvedeli, da se je odločila prav za lepotni popravek svojih zob.

rebeka dremelj, potem.jpg
Rebeka Dremelj, nasmeh po popravku
Promocijski material Menart


Prigovarjala ji je zobozdravnica
»Nasmeh me ni tako zelo motil, zob sem imela na notri obrnjen in vsakič, ko sem se od spredaj nasmejala, mi je senca enke padla na dvojko in bilo je videti, kot da sem malo 'škrbasta', ampak sem se na to skozi vsa ta leta navadila. Je pa to motilo mojo zobozdravnico Katjo Ereš Tatalovič, dr. dent. med.,« pojasnjuje Rebeka. Ob tem dodaja, da jo je ravno zobozdravnica dlje časa prepričevala, da njen nasmeh naredita popoln z zobno prevleko oziroma lusko.

»Gre za estetski protetični nadomestek, s katerim oskrbimo večinoma sprednje ploskve in grizne robove zob v vidnem območju. So zelo estetske in z njimi lahko z minimalnim brušenjem popravljamo obliko, barvo, velikost in v določeni meri tudi smer oziroma lego zob, ne da bi ogrozili njihovo kakovost,« je Katja Ereš Tatalovič, dr. dent. med. pojasnila za Rebekino spletno mesto Nepremagljiva.si.

rebeka-dremelj, bepop
Rebeka Dremelj, Bepop
Promo foto / Menart Records

Razočarana, ker se ni odločila že prej
Pevka in podjetnica še pojasnjuje, da sta bili dogovorjeni, da lusko še isti dan odstranijo, če Rebeki videz njenega nasmeha ne bo všeč, saj s posegom ne poškodujejo zoba. »Moram priznati, da sem bila razočarana sama nad sabo, kako sem se tako dolgo sploh pustila prepričevati in da sem tako dolgo čakala, saj se mi zdi, da je moj nasmeh zdaj popolnoma drugačen. Zagotovo se tudi bolj samozavestno smejim, čeprav nikoli nisem imela pretiranih težav z nasmehom, od nekdaj imam lepe zobe, se mi pa zdi, da sem zdaj dobila neko lepo ravno linijo, tako da sem zelo zadovoljna,« še sklene Dremljeva.

Rebeka Dremelj, fammefatale, nasmeh.jpeg
Rebeka pred estetsko korekcijo nasmeška.
Mediaspeed


Pozitivni odzivi
Samozavesten nasmešek pa je v zadnjem mesecu še bolj viden, saj je Rebeka skupaj z Alenko, Ano in Tinkaro iz skupine Bepop izdala novo pesem Ženska, ki je takoj osvojila poslušalce in naletela na same pozitivne komentarje, zato ji širokega nasmeška zagotovo ne gre zameriti. »S pesmijo sem želela predvsem dati hvalospev vsem ženskam. Temu, kar smo ženske v preteklem letu dokazale,« je o pesmi dodala priljubljena pevka in še: »Zdi se mi, da si zaslužimo eno svojo himno in da nam nekdo pove, da smo res carice.«