ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Od veselja sta se ga kar malo napila

A. M., 10.04.2021 11:00:24

Nekdanji evrovizijec Vili Resnik nam je zaupal, kaj se je dogajalo pri njemu doma ob njegovem televizijskem nastopu v oddaji V petek zvečer.

Delite na:
Od veselja sta se ga kar malo napila
Vilija Resnika je nastop v oddaji spravil v dobro voljo. Osebni arhiv

Na družbenih omrežjih še vedno odmeva edinstven nastop Vilija Resnika in Mirana Rudana, ki se je zgodil v oddaji V petek zvečer. Idejo o nastopu je dobil Martin Juhart iz Poskočnih muzikantov, oba akterja pa sta bila v hipu za! Kot nam je zaupal Resnik, »si je nastop ogledalo res veliko ljudi, sploh, ker ni vsak dan tako, da se dva pevca srečata in zapojeta uspešnico, ki jo poznajo prav vsi«. Viliju je med oddajo in po njej še dolgo zvonil telefon s čestitkami in pohvalami, tako da sta bila s srčno izbranko res dobre volje.

»Po novoletni oddaji je bila to znova še ena oddaja, v kateri sem res užival. Z mojo Tamaro sva se ga na koncu celo malo napila, ker je bilo iskreno lepo,« nam je v smehu zaupal nekdanji evrovizijec, ki pa je za konec priznal, da ga je bilo strah nečesa drugega.

»Bolj me je skrbel kviz, ki je del oddaje, saj lahko pri odgovorih deluješ čisto drugače, kot te sicer poznajo ljudje. No, na koncu sem bil res skoncentriran, tako da sem bil še sam presenečen, da toliko vem.«