stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Oprah bo za intervju s Harryjem in Meghan dobila vrtoglav znesek

kl, 06.03.2021 14:05:52

Če bi Oprah vsak dolar, ki ga bo zaslužila z intervjujem preštela v eni sekundi bi morala šteti 3 in pol mesece. Brez spanja. In koliko bosta dobila intervjuvanca?

Delite na:
Oprah bo za intervju s Harryjem in Meghan dobila vrtoglav znesek
Meghan in Harry za intervju pri Oprah nista dobila niti ficka splet

Svet nestrpno pričakuje jutrišnji intervju televizijske voditeljice Oprah z vojvodoma Sussškima, ki bo - tako verjamejo mnogi - razkril mnoge šokantne stvari. 

Seveda se v svetu slavnih ob takih dogodkih vrtijo tudi ogromne vsote denarja. Po doslej znanih informacjah naj bi televizijska mreža CBS voditeljici izplačala med 7 in 9 milijoni dolarjev. Pravzaprav jih bo nakazala produkcijski hiši Harpo Productions, katere lastnica pa je seveda Oprah.

Doslej so pravice do objave odkupile televizije iz 17-ih držav, med njimi tudi britanska ITV, ki naj bi zanje odštela milijon funtov, s tem, da bodo intervju lahko prikazali dan kasneje.

Medtem ko napestost narašča, posebej na britanskem dvoru, pa se je v zvezi z denarjem oglasil tudi predstavnik princa Harryja in vojvodinje Meghan. Povedal je, da Meghan in Harry za intervju ne bosta dobila niti centa - ne zase ne za kakšno dobrodelno dejavnost.

Medtem pa finančni strokovnjaki pravijo, da bo publiciteta, ki sta jo do sedaj bila deležna, njuni blagovni znamki, ki sta jo ustanovila v ZDA, prinesla okoli milijardo dolarjev.

Oprah in Meghan sta sicer dobri prijateljici še iz časov, ko Meghan še ni bila modre krvi. Bila pa je tudi gostja na njeni poroki s Harryjem. Pred poroko je Oprah želela narediti intervju z Meghan, vendar ga je ta takrat odklonila, češ, da "še ni čas". Zdaj se je razvedelo, da je v resnici za odpovedjo stala Buckinghamska palača, ki ji tak intervju ni bil po godu.