klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Alenka Košir spregovorila o izkušnji s covid-19

A. M., 05.03.2021 18:35:10

Nekdanja manekenka Alenka Košir, ki danes živi športno življenje, ki je prepleteno z življenjskim ravnovesjem, je nedavno spregovorila o svoji izkušnji z okužbo covid-19.

Delite na:
Alenka Košir spregovorila o izkušnji s covid-19
Alenka Košir prisega na zdrav način življenja. Osebni arhiv

Kot je na instagramu zapisala Koširjeva, je bil celoten potek okužbe s covid-19 blag. "Ne vem, če je to na srečo ali je to odraz tega, da po najboljših močeh skrbim za svoje zdravje in za krepitev imunskega sistema. Imunski sistem je precej kompleksna zadeva, ki se ne zgradi s tabletkami v kratkem času," je zapisala v uvodu, nato pa je nadaljevala z zgodbo.

V osnovi skrbim za zdrav življenjski slog!

"Torej COVID? En dan sem se počutila zmatrano in bolela me je glava, kar se pripisovala temu, da imam veliko dela in sem nekaj dni pred tem, premalo spala. Kadar me boli glava ne jemljem nobenih tablet ampak povečam količino tekočine, dodam magnezij in si ožamem limono. Naslednji dan, kot da ni bilo nič. Zvečer sem normalno odvodila moj trening VIIT on-line. Tretji dan sem ugotovila, da zelo slabo voham, kar res ni značilno zame, ker sem drugače kot pes. Tukaj sem prvič pomislila, da se nekaj dogaja, kar je tudi potrdil pozitiven test. Seveda sem šla takoj v akcijo, povečala doze vitamina D in cinka na priporočene s strani strokovnjakov ter čakala kaj bo. Sama sicer nisem panik in si ne delam težav v naprej, ampak sem vseeno čakala kaj se bo zgodilo. In ni bilo nič. Voh in okus sta se po parih dneh začela vračati. Počutila sem se dobro, normalno delala in vodila trening VIIT on-line. Vesela sem, da se je tukaj izkazalo, da moj trud ni zaman. V osnovi skrbim za zdrav življenjski slog, kar se tiče prehrane, gibanja, spanja, pozitivne naravnanosti, dobrih odnosov, stresa ...," je obrazložila Alenka, ki je za konec še dodala, da so jih strokovnjaki svetovali povečanje pomembnih mikro hranil, saj le ta dokazano vplivajo na delovanje imunskega sistema.