klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Zaradi Sanrema in Ibrahimovića je Balkan na nogah

A. M., 03.03.2021 15:51:50

Uvod v letošnji znameniti festival Sanremo si bo še kako zapomnila srbska ljudska glasbenica Nada Topčagić, ki je poznana po številnih uspešnicah, med drugim tudi po hitu Jutro je.

Delite na:
Zaradi Sanrema in Ibrahimovića je Balkan na nogah
Nogometaš Zlatan Ibrahimović je bil glavni gost prvega večera. Profimedia

In ravno ta skladba je bila povod za to, da Topčagićeva, ki je sicer bosanskega rodu, ni celo noč spala. Nogometaš Zlatan Ibrahimović, ki je pred dnevi prispel v priljubljeno obmorsko mesto Sanremo, je bil namreč v prvem festivalskem večeru glavni gost. Na sam veliki oder v gledališču Ariston pa je prikorakal ob Nadini pesmi Jutro je.

Mislim, da kaj takega ni doživel še noben glasbenik iz tega območja.

"Vsi me kličejo, kaj takega ni nihče doživel," je za srbske medije povedala Nada, ki se je ob tem precej razgovorila. "Kaj naj vam povem, presrečna sem. Vsi govorijo le še o tem. Da tako veliko ime iz sveta nogometa na odru Sanrema pride z mojo pesmijo, je res izjemen užitek. Mislim, da kaj takega ni doživel še noben glasbenik iz tega območja," je za srbski Kurir dejala Topčagićeva, ki je še pripomnila, da je nekoč Zlatana celo spoznala.

zlatan-ibrahimović
Ob njegovem prihodu se je v ozadju slišal hit Jutro je.
Profimedia

"Z možem Zlatkom sva obiskala Zlatanovega očeta, kjer smo imeli skupaj kosilo. Dolgo nazaj je bilo to. Zlatan je bil še majhen in od takrat dalje ga nisem več videla, saj nismo bili v stiku. Njegov oče je igral harmoniko in tako sva se tudi spoznala. Sploh nisem vedela, da posluša mojo glasbo. Ljudje moji, to je krona moje kariere," je vidno ganjena zaključila ljudska glasbenica.

Po odzivih sodeč - tako v medijih kot na družbenih omrežjih - so vidno ganjeni, predvsem pa od veselja na nogah, tudi premnogi ljubitelji narodnih pesmi, saj kaj takega na znamenitem Sanremu niso pričakovali.