GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Neisha razkrila, kako izgleda nastop pod masko

A. M., 01.03.2021 19:30:02

Tako kot ekipi so si tudi gledalci zastavljajo vprašanje, kakšen je občutek stati na odru v maskah? Seveda govorimo o oddaji Kdo si ti? Zvezde pod maskami, ki jo lahko spremljamo na Planetu.

Delite na:
Neisha razkrila, kako izgleda nastop pod masko
Neisha je odvrgla masko ... Planet TV

V tretji oddaji je odgovor na to vprašanje pojasnila priljubljena glasbenica, ki se je skrivala pod masko morskega konjička. "Kakšen je občutek? Rahlo zmeden, ker skoraj nič ne vidiš, slišiš pa samo navodila in matrico glasbe, in potem slediš navodilom. Tri korake naprej, tri nazaj, malo levo, malo desno, malo pomahaš gledalcem, to je to. (smeh) Je pa vse skupaj kot izkušnja nekaj edinstvenega in eden redkih šovov, ki sem mu rekla ja," je odgovorila Neisha, ki je med drugim še povedala, zakaj se je odločila za sodelovanje. "Lepega dne me je klicala producentka Melinda Rebrek, ona ima res vedno fajn ideje. Z njo je tudi fajn delat in ji zaupam. In sem intuitivno rekla seveda ja, gremo, pa še Madžarsko bomo malo videli." (smeh)

neisha
Klemen Slakonja in morski konjiček (Neisha).
Planet TV

Neisho je skozi pogovor še razkrila, da bi jo ekipa lahko razkrinkala zaradi njenega nesmisla za ples. Na vprašanje, kaj imata skupnega z njeno masko (morski konjiček), pa je v smehu odgovorila: "Ja, trebuh. Sicer imava pa oba rada vodo in morje."

Sicer pa glasbenica vsem gledalcem sporoča, naj gledamo oddajo do konca, saj bo še kako napeto. "Luštno je, zabavno je in spet eden vrhunskih šovov, ki mu bom tudi jaz z veseljem sledila in bom vsak petek in nedeljo prilepljena na kavču z obrazom na zaslonu!"

Kdor se med karanteno ni zredil, potem ni bil v karanteni.

Klemen Slakonja, Neisha
Pod masko morskega konjička je presenetila Neisha.
Planet TV

Ekipi sta sicer pri Neishi ugibali, ali se pod kostumom skriva Mirna Reynolds, saj je po stasu bila bolj podobna Mirni, pojavilo se je tudi ime Špele Grošelj. "Konjiček ustreza po vseh merilih Špeli Grošelj, razen tista izjema – vegetarijanstvo. Ampak Špele nisem že nekaj časa videla, ker ima zdaj veliko enega posla, morda je vmes res prestopila v vegetarijanstvo. Vem pa, da je svoj čas rada stala v vrsti za hitro prehrano in to ne v vrsti za solato," je vse skupaj komentirala Jasna Kuljaj. Zvezdana in Miha sta sicer hotela glasovati za Mirno Reynolds, a Jasna pripomnila: "Jaz sem jo nedavno videla (bila je v oddaji Pri Črnem Petru) in mi je delovala veliko bolj suha. Ker je res posušena. Samo še pol Mirne Reynolds je ostalo."

Ekipa je morskega konjička sicer označila za baročnega, Jasni, ki je ugibala o oblinah osebe v kostumu morskega konjička, pa je Neisha po razkritju na odru sicer sporočila, da "kdor se med karanteno ni zredil, potem ni bil v karanteni".

neisha
Ekipa je morskega konjička sicer označila za baročnega.
Planet TV