krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221 Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

Prsata Petra bo na Pohorju stopila še zadnji sneg

A. M., 24.02.2021 08:05:18

Čeprav ima Petra Roi, srčna izbranka našega vrhunskega glasbenica Damiana Roija, raje poletje kot zimo, zna na Pohorju poskrbeti, da je prav vsem še kako vroče!

Delite na:
Prsata Petra bo na Pohorju stopila še zadnji sneg
Petra Roi pravi, da je rada v trendu. Osebni album

Petra Roi, ki je konec lanskega leta za revijo Nova ekskluzivno predstavila svojo povečano košarico, te dni uživa na Pohorju. Kako da ne, saj ga ima - glede na to, da živi le nekaj minut stran - celo življenje pred očmi.

A bolj kot sneg so ji pri srcu tiste vroče destinacije, kjer pogreje sonce, saj je Roijeva čisto nasprotje zimi in zimskemu športu. "Dosti raje imam poletje in tople destinacije, kjer se lahko na sončku razvajam in da sem ob tem še nekje ob morju. Če bi me recimo sedaj postavili na smučke, bi nekje na otroški stezi plužila. To je edino, kar sem se naučila tam v četrtem razredu osnovne šole v šoli v naravi," je v uvodu dejala Petra, ki se je ob tem spomnila zanimive otroške dogodivščine.

petra-roi
Letos se je preizkusila v snowboardu ...
Osebni album

"Spomnim se prigode iz tistih časov, ko sem prvič šla na vlečnico, s tistim krogcem pod zadnjico in sem se nekje sredi proge spustila in me je zgrabila taka panika, da sem začela kričati, kot da bo konec sveta ... ko pa mi je le uspelo priti na vrh sem pa bila kot neprofesionalni kaskader, veste kaj to pomeni, ne?" je dejala v smehu in pripomnila, da nima prijetnih spominov na sneg.

petra-roi
Zadnje dni je uživala na Pohorju.
Osebni album

A kljub temu je Petra Roi rada v trendu, tako da se recimo letos spogleduje s snowboardom. "Vsi tisti, ki me poznajo vedo, da sem rada v trendovska. Zato mi je toliko bolj zanimiv snowboard ... toda, ko sem se postavila na to zadevo, sem ugotovila, da je še težje kot na smučeh. (smeh) Bom jaz kar ostala na uživanju v poletnih dneh na plažah," je zaključila Petra in nas za piko na i podražila z vročimi fotografijami, ki bodo stopile še zadnji sneg.

petra-roi
Razgaljena Petra je na Pohorju privabljala poglede.
Osebni album