Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Kako premor oddaje Pri Črnem Petru komentira Jasna Kuljaj?

A. M., 26.01.2021 07:55:21

Pred dnevi smo na naši strani Odkrito.si poročali tudi o tem, da se priljubljena oddaja Pri Črnem Petru za nekaj mesecev poslavlja od zvestih gledalcev.

Delite na:
Kako premor oddaje Pri Črnem Petru komentira Jasna Kuljaj?
Jasno Kuljaj bomo približno do pomladi spremljali v oddaji Kdo si ti?. Planet TV

Ker je zgodba Kaj se dogaja z oddajo Pri Črnem Petru? pri naših bralcih naletela na velik odziv, smo se za komentar o tej priljubljeni glasbeni oddaji obrnili še na voditeljico Jasno Kuljaj, ki smo jo ujeli na snemanju nove zabavno-glasbene oddaje v Budimpešti.

Simpatična televizijska voditeljica nam je odgovorila, da seveda pogreša ekipo Črnega Petra, saj so kot ena družinica med sabo tesno povezani. Kaj pa dejstvo, da oddaje ne bo do pomladi?

"Zimski premor je na televiziji pač običajna stvar in ki jo izkoristimo, da pripravimo novo, že četrto sezono! Je pa res, da mi družbe trenutne ne manjka, saj imam po novem še eno družinico, to pa je ekipa iz oddaje Kdo si ti?, kjer prepoznavamo zvezde pod masko," je strnila Kuljajeva.

jasna-kuljaj
Jasna Kuljaj med snemanjem v Budimpešti.
Osebni album

Nova "televizijska družinica", ki jo poleg Jasne Kuljaj sestavljajo še Saša Lendero, Miha Hercog, Milan Gačanovič – Gacho, Mimi Inhof in Zvezdana Mlakar, bo del šova Kdo si ti?, ki kaj kmalu prihaja na Planet TV.

Obrestuje se ji prebiranje rumenega čtiva ...

 "Tudi mi smo se precej povezali, tudi snemanja na Madžarskem, kjer smo bili skupaj nastanjeni, so seveda pripomogla, da smo se precej hitro spoznali od blizu. Vendar to ne pomeni, da ne bomo tekmovalni! Boj bo napet! In jaz sem kot precej dobra poznavalka slovenske scene kar hud nasprotnik! Poleg tega pa se mi končno obrestuje prebiranje rumenega čtiva, ki ga eni baje berejo samo pri frizerju," je v smehu zaključila simpatična voditeljica.

jasna-kuljaj
Jasna Kuljaj je izkoristila snemanje še za krajši ogled madžarske prestolnice.
Osebni album