Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Na Jahorini je drug svet, vse odprto, pravi slovenski zvezdniški par

A. M., 25.01.2021 07:30:33

Če je na eni strani v Sloveniji zaradi epidemije skoraj da vse zaprto, prihajajo iz Bosne in Hercegovine povsem druge zgodbe.

Delite na:
Na Jahorini je drug svet, vse odprto, pravi slovenski zvezdniški par
Damiano in Petra Roi sta se te dni vrnila iz Jahorine. Osebni album

To sta nam iz prve roke zaupala zakonca Damiano in Petra Roi, ki sta se ravnokar vrnila iz nepozabne snežne dogodivščine na Jahorini, kjer sta skoraj srečala srbsko zvezdnico Ceco.

"Glede na to, da je bil Damiano po desetih letih prvič prost za novoletne praznike, smo se po lanskem božiču odločili, da gremo praznovat na Jahorino, saj odkar se je rodila Paris, nismo nikoli skupaj praznovali novega leta," je v uvodu dejala Petra, ki je pripomnila, da ob tem zapletov na meni bi bilo, saj so dan prej naredili PCR test, ki je bil pri vseh negativen na covid-19.

Veste, na Jahorini je drug svet! Vse odprto, gostilne, restavracije, smučišča, igralnice ...

Seveda nas je najbolj zanimalo, kako to, da so se odpravili v Bosno, glede na to, da je zaradi epidemije po svetu kup omejitev? "Veste, na Jahorini je drug svet! Vse odprto, gostilne, restavracije, smučišča, igralnice ... Ljudje so se družili, večina vsi brez mask ... Mi smo se sicer držali distance in tudi v zaprtih prostorih nosili maske," je odgovorila Roijeva, ki je ob tem dodala še zanimivo prigodo.

petra-roi
Roijeva je bila navdušena nad pravo zimsko idilo.
Osebni album

"Na Jahorini smo srečali kar nekaj znanih obrazov iz srbske scene, tam se je iste dneve mudila tudi Ceca z novim spremljevalcem, a se je vsem spretno izmikala, tako da se žal nismo srečali. (smeh) Sicer pa je na Jahorini prava zimska idila, veliko snega, dobra hrana, prijazni ljudje in sproščeno vzdušje. En dan smo obiskali tudi Sarajevo, na Baščaršiji pojedli domače bureke, ki so izredno dobri, ter si ogledali mesto. Nato smo se vrnili nazaj na Jahorino, kjer smo ostali celih deset dni, se sprostili od vsega hudega ter se naužili vsega dobrega in se brez covida-19 vrnili nazaj domov. Sicer smo na meji iz Bosne in Hercegovine do Hrvaške čakali debele tri ure in nato še iz hrvaške do slovenske meje prav tako tri ure, ampak se je izplačalo," je zaključila Petra Roi, ki je tik pred koncem leta posebej za bralce revije NOVA pokazala tako nove sočne ustnice kot tudi obilnejše oprsje.

damiano-roi, petra-roi
Petra nam je zaupala, da odkar se je rodila Paris zaradi moževih glasbenih obveznosti niso nikoli praznovali novega leta skupaj.
Osebni album