reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Serija Doc: Opa, doktor si to ti?

karmen špacapan, 20.01.2021 09:30:39

42 let stari in 185 centimetrov visoki Luca je šarmanten lepotec, za katerim vzdihuje že pol sveta. Malokdo pa dejansko ve, kako je Luca začel svojo kariero …

Delite na:
Serija Doc: Opa, doktor si to ti?
Luca Argentero, 2020 in 2005 pr

Luca se je rodil v Torinu, otroštvo pa je preživel v kraju Moncalieri, kjer je obiskoval tudi osnovno in srednjo šolo. Ko je zapustil dijaške klopi, se je vpisal na Ekonomsko fakulteto v Torinu. Že od nekdaj je bil zelo priden in delaven, zato se je istočasno zaposlil kot natakar v eni izmed lokalnih diskotek. Marsikdo je seveda opazil lepega natakarja, in tako mu je prišla na misel ideja, kako bi lahko še dodatno zaslužil.

luca-argentero
Njegova sestrična je sodelovala v oddaji Paperissima sprint ... in bratrancu »zrihtala« sodelovanje v oddaji Grande Fratello.
pr

Zveze na televiziji

Očitno so kar vsi v Lucovi družini tudi precej lepi. Njegova sestrična je namreč lepotička in starleta Alessia Ventura, ki je sodelovala v izjemno priljubljenem italijanskem šovu Passaparola. Ko je Alessia leta 2003 na hodnikih televizijske hiše Mediaset slišala, da se pripravlja nova edicija takrat izjemno popularnega resničnostnega šova Grande fratello (Big Brother), je pohitela do producentov in jim zaupala, da ima res »fajn bratranca«, ki bi bil kot zanalašč za tretjo sezono priljubljenega šova. Očitno je imela Alessia kar precej močne zveze, saj so Luco povabili na casting in ta tudi izbrali!

luca-argentero
Luca v spovednici oddaje Grande Fratello. Pisalo se je leto 2003.
pr

Nasmeh, ki je očaral vso Italijo

Tretja sezona šova Grande fratello je bila med najbolj uspešnimi. V letu 2003 se je v Italiji na veliko pisalo in govorilo predvsem o prelepem Luci in Marianelli …

luca-argentero
Luca se je v hiši zaljubil v Marianello, ki je kasneje postala priznana gledališka igralka.
pr

Ljubezenska pravljica, ki se je začela pred kamerami in ugasnila, ko so tudi kamere ugasnili. Tako Luca kot Marianella sta uspela s sodelovanjem v šovu doseči druge, veliko višje cilje. Oba sta namreč postala igralca. Luca filmski in televizijski, Marianella pa gledališka. Luca se je že v hiši izkazal za fantastičnega človeka, vedno je bil pripravljen pomagati sotekmovalcem in skoraj nikoli se ni zapletal v spore ali v kaj podobnega. Na koncu je osvojil bron … a ta bron ga je dobesedno izstrelil med zvezde.

luca-argentero
Vroči Luca na koledarju Max ... leta 2005
pr

Seksi koledar v 2005

Takoj po zaključku resničnostnega šova se je začel ukvarjati z manekenstvom. Pristal je tudi na slovitem in zelo cenjenem koledarju Max, ki je tisto leto šel za med … Fotografije, na katerih je v neverjetno zapeljivih in seksi pozah, so navdušile celo Italijo oziroma, bolje rečeno, Italijanke.

luca-argentero
Leta 2005 je blestel v nadaljevanki Carabinieri ... Luca je prvi na levi.
pr

Brez študija ne gre 

Luca je zaznal, da ima možnost doseči nekaj več, veliko več … zato se je lotil študija igre. Šlo mu je več kot odlično in prijavil se je na avdicijo za televizijsko serijo Carabinieri, v kateri je dobil eno od glavnih vlog. Pot do zvezd se je začela. 

luca-argentero
Luca s prvo ženo, igralko Myriam. Razšla sta se leta 2016.
pr

Brez ljubezni ne gre …

… in brez ljubezenskih zapletov tudi ne. Luca se je ob začetku svoje igralske kariere zaljubil v svojo kolegico Myriam Catania. Parček si je tudi obljubil večno zvestobo. Vse je potekalo kot po maslu, dokler Luca ni odpotoval na snemanje filma Božič na Karibih …

luca-argentero
Luca s svojo izbranko Cristino
pr

Tam se je do ušes zaljubil v igralko Cristino Marino. Myriam in Luca sta se ločila leta 2017. Cristina in Luca pa sta maja 2020 povila svojega prvega otroka, deklico Nino.

Can in Luca
Can in Luca - kateri je lepši?
pr

Letos s Canom Yamanom

V letu 2021 ga čaka nov televizijski projekt, ki je že zdaj videti zelo obetaven – Sandokan. Trije glavni igralci so Luca Argentero, Can Yaman in Alessandro Preziosi. Zagotovljena uspešnica! 

2 Luca Argentero.jpg
Doc – v dobrih rokah
Promocijski material

Novo leto je na Planet prineslo tudi novo zdravniško serijo Doc – v dobrih rokah, ki je bila prvič na sporedu v četrtek, 7. januarja, ob 19.45.

Doc – v dobrih rokah (DOC – Nelle tue mani): Priljubljeni italijanski igralec Luca Argentero, ki smo ga videli tudi v hollywoodski uspešnici Jej, moli, ljubi, igra odličnega zdravnika Andreo Fantija, ki po poškodbi glave izgubi spomin. Tako se prvič znajde na drugi strani, na kateri ni več zdravnik, ampak pacient. Po izgubi spomina se znajde v neznanem svetu in otroka, prijatelji ter sodelavci so mu vsi tujci. Če noče izgubiti razuma in upanja, ima le eno možnost: da ostane v bolnišnici in ugotovi, kako na drug način početi to, kar je vedno hotel – biti zdravnik.

Doc
Serijo Doc lahko spremljamo na Planet TV
pr

Posneto po resničnih dogodkih

Odlična serija, posneta po resničnih dogodkih, je požela veliko pozornosti in rekordno gledanost ter navdušila tudi čez lužo, zato so že napovedali snemanje ameriške različice serije. Mediji so serijo DOC – v dobrih rokah opisali kot mešanico Zdravnikove vesti (Doctor House) in Dobrega zdravnika (The Good Doctor), a z zelo samosvojim pristopom.