Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Marija Šerifović ima fanta!

kl, 18.01.2021 17:37:10

Želi si postati tudi mama.

Delite na:
Marija Šerifović ima fanta!
Marija Šerifović Youtube

Zmagovalka Evrosonga 2007 je na svojem youtube kanalu posnela vlog, v katerem je odgovarjala na vprašanja svojih oboževalk in oboževalcev in pri tem razkrila nekaj podrobnosti iz svojega privatnega življenja.

Med drugim je povedala, da se počuti dobro, da pa letos novoletne jelke sploh ne bo odstranila. Pravi pa, da se je precej zredila in bo zdaj morala ponovno trpeti, da bo višek kilogramov nekako spravila stran.

Potem je odgovarjala na vprašanja in med prvimi odgovorila na tisto, kdaj je dobila prvi poljub. "Ne spomnim se več," je rekla in dodala, da je to verjetno bilo v osnovni šoli, ko je imela 13 ali 14 let.

Bolj natančno pa se je spomnila, kdaj si je dala narediti svojo prvo tetovažo. Ko ji je bilo 20 let, je povedala.

marija-šerifović
Marija Šerifović
Youtube

Na vprašanje ali je kdaj sanjala o tem, da bi se poročila, je odgovorila, da. "Ampak sem prepričana, da bo moja poroka bodisi popolnoma tradicionalna, ali pa bo tam tudi plaža in kakšen koktajlček."

"Ali misliš, da si pravična in dobra oseba?" se je glasilo eno od vprašanj. In nanj je Marija odgovorila takole: "Ko sem bila na psihoanalizi, so mi rekli, da pri meni sredina ne obstaja, kar pomeni, da sem čudovita, pravična in dobra ali pa sem totalni gnoj."

marija-šerifović
Marija Šerifović
Youtube

Z odgovorom na vprašanje ali želi postati mama, je bila nedvoumna: "Popolnoma zagotovo da." Vendar pa vse ob svojem času in počasi, je dodala. Da z otrokom resno misli, je posredno odgovorila tudi v odgovoru na to, kje se vidi čez 10 let.

"Glede na to, da sem sedaj stara 36 let, jih bom takrat štela 46. Upam, da takrat ne bom youtuberka. In upam, da se bomo rešili korone. Sicer pa koncerti, delo, red, disciplina in morda kakšen otroški smeh ali jok iz otroške sobe," je povedala Marija in potem pokazala še svojega psička.

marija-šerifović
Kuža Marije Šerifović
Youtube

Nedvomno pa je najbolj presenetila z odgovorom na vprašanje, ali ima fanta. "Da." je bila kratka Marija in kaj več na to temo ni povedala.

Glede na to, da je Marija že pred časom priznala, da ima raje dekleta in ženske, bo njen odgovor verjetno v kratkem "razbelil" opravljive balkanske časopise, ki bodo - tako predvidevamo - tekmovali, kdo bo prvi razkril, kdo je Marijin izbranec.

Je pa Marija spregovorila tudi o predsodkih, s katerimi se je in se še srečuje. "Živimo na Balkanu, kjer različnosti katerekoli vrste niso tako zlahka sprejete. Za nekatere ljudi, posebej mlade je to lahko glavni problem, še posebej, če imajo manj močno osebnost ali voljo. Toplo priporočam vsem ljudem, ki se na katerikoli način ne vklapljajo v vse in z vsemi - rojeni ste, da boste vi. Niste bili rojeni, da bi bili nekdo drug. To je edina resnica in to pravico sta vam dala Bog in Združeni narodi," je rekla.

Sicer pa si njeno celotno objavo lahko ogledate pod člankom.