Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Spoznajte seksi pranečaka britanske kraljice

kl, 18.01.2021 09:42:24

Dekleta, pozor! Samski je!

Delite na:
Spoznajte seksi pranečaka britanske kraljice
Arthur Chatto splet

Britanska družina Windsor je zelo številna in plodna in človek se včasih kar izgubi pri vsej tej razvejanosti njihovega družinskega drevesa. Seveda vsi poznamo kraljico in njeno najožjo številno družino (mimogrede, kraljica ima osem vnukov in zaenkrat prav toliko pravnukov, ker prihajajo novi), obstajajo pa tudi manj znani člani družine, ki niso tako zelo osvetljeni z žarometi bliskavk, a so vendar pritegnili pozornost javnosti. 

Čeprav je šele 26. v vrsti za kraljevi prestol, pa je 21-letni Arthur Chatto, kraljičin pranečak, v zadnjem času prav po kraljevsko "obravnavan" na družabnih omrežjih.

Vnuk kraljičine sestre, princese Margaret, je osebni trener v nekem fitnesu na Škotskem in je pozornost pritegnil s svojimi videi, na katerih razkazuje svoje izklesano mišičasto telo v polni akciji. Na instagramu namreč vodi treninge na daljavo, kajti tudi v nekaterih delih Veliki Britaniji so fitnesi zaradi pandemije zaprti.

Njegovi 50-minutni visoko intenzivni intervalni treningi (HITT) so postali pravi hit na britanskih družabnih omrežjih in zaradi njih se mnoge oboževalke in nekateri oboževalci potijo ne samo na en način. "Vprašanje dneva: Kako postaneš njegovo dekle," je napisala ena izmed sledilk v komentarju na njegovo objavo.

Mišičasti modrokrvnež medtem pravi, da se je usmeril na treninge moči in vzdržljivosti s poudarkom na vojaški disciplini. 

Mladi samec, ki ga včasih imenujejo tudi "naslednji princ Harry" sicer študira zemljepis na edinburški univerzi, je prvič pritegnil pozornost, ko je na poroki princa Harrya in Meghan Markle spremljal svojo mamo, lady Sarah Chatto.