favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Domen Kumer, kako ti lahko sredi zime zmanjka drv?

A. M., 17.01.2021 08:00:00

Objava priljubljenega štajerskega glasbenika je na družbenih omrežjih naletela na velik odziv. Komentatorji so si ob tem še kako dali duška!

Delite na:
Domen Kumer, kako ti lahko sredi zime zmanjka drv?
Domnu Kumru je sredi zime zmanjkalo drv. Facebook

Simpatični pevec in nekdanji zmagovalec Melodij morja in sonca s svojimi objavami na družbenih omrežjih vedno poskrbi, da se za njim še kako kadi. Sploh pa je njegova zadnja objava, da mu je sredi zime zmanjkalo drv, naletela na kar nekaj zanimivih, pa tudi zabavnih komentarjev.

Domnove sledilce in oboževalce je najprej začudilo dejstvo, da mu je sredi zime, ko mraz najbolj pritiska in ko so se temperature spustile krepko pod ničlo, zmanjkalo kurjave.

"Samo da se gležnji vidijo vun"

A bolj kot to, da naj bi Domna Kumra zeblo, so se vsi skupaj obregnili v pevčevo opravo, ki je bila bolj primerna za kakšen spomladanski oziroma jesenski sprehod, ko so temperature prav prijetne za skok v naravo. No, na eni strani je ene še kako navdušila, po drugi strani pa so sledilci pogrešali tista prava delavska oblačila. No, eden je celo zapisal, citiramo, "samo da se gležnji vidijo vun" ...

Domen Kumer je vse skupaj še kako vzel za šalo in ni bil zamerljiv, kot bi mnogi ob tem bili. Nekaterim pa je celo nazaj hudomušno odgovoril. No, na koncu je najbolj važno to, da ga ne bo več zeblo, ne v gležnje, ne kam drugam, kajne?!