Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Kako je George Clooney zaprosil Amal

bv/kl, 01.12.2020 10:07:01

V intervjuju, v katerem promovira svoj novi film je hollywoodski lepotec razkril tudi zabavno podrobnost o tem, kako je svojo ženo zaprosil za roko.

Delite na:
Kako je George Clooney zaprosil Amal
George Clooney instagram

Igralec George Clooney intenzivno promovira svoj prihajajoči film, z naslovom The Midnight Sky (Polnočno nebo).

V filmu igra glavno vlogo, hkrati pa je sedel tudi na režijski stolček. Scenarij za film je nastal po romanu, Good Morning Midnight (Dobro jutro polnoč), ki je izšel leta 2016.

V futurističnem trilerju igra osamljenega znanstvenika, ki poskuša opozoriti astronavte v vesolju, da na Zemlji ni več mogoče živeti.

Clooney je zadnja štiri leta užival v zakonskem življenju in tudi ni snemal novih filmov. Tudi v intervjuju se je navezal na svoj zakon in dejstvo, da mu je popolnoma spremenil življenje.

»Prvič v življenju se mi je zgodilo, da sem srečal osebo, ki počne mnogo bolj pomembne stvari od mene. Tudi meni je pomembneje kaj počne Amal in seveda najina mala bučmana. Vse skupaj je zelo izpolnjujoče in nisem si predstavljal, da je lahko življenje takšno.« je odprto spregovoril Clooney.

Z Amal se nista nikoli pogovarjala o zakonu. Nekega dne je pokleknil in jo prosil za roko. Zelo dolgo je premišljevala, po dvajsetih minutah pa jo je opozoril, da si bo izpahnil kolk.

Amal Alamuddin in George Clooney sta se poročila leta 2014 v beneški palači Ca'Farsetti, poročil pa ju je Georgeov prijatelj Walter Veltroni, nekdanji rimski župan. Tri leta kasneje sta se jima rodila dvojčka, Ella in Alexander.

Čeprav so se od takrat po opravljivih medijih že večkrat pojavila namigovanja o njuni skorajšnji ločitvi, pa (vsaj zaenkrat) nič ne kaže, da bi do tega prišlo v bližnji bodočnosti.