Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Igralec se je poročil s seks lutko

kl, 27.11.2020 08:30:39

Potem, ko sta se konec lanskega leta zaročila, je ruski bodybuilder in igralec Jurij Toločko poročil svojo Margo - seks lutko v naravni velikosti.

Delite na:
Igralec se je poročil s seks lutko
Jurij Toločko in Margo instagram

Jurij je srečno novico objavil na svojem instagram profilu tako, da je objavil kratek film s poroke. Bodybuilder je Margo zaprosil že konec lanskega leta, poročiti pa sta se nameravala že marca, vendar jima je pandemija, tako kot mnogim drugim, prekrižala načrte.

Jurij in Margo sta sicer skupaj že več kot leto dni, potem ko jo je Jurij v neki restavraciji rešil iz krempljev nekega možakarja, ki je, kot je povedal Jurij, imel z njo 'nečastne namene'. Potem sta postala nerazdružljiva. Jurij je njuno zvezo velikokrat ovekovečil s fotografijami, ki jih je potem objavljal na instagramu. Tako so sledilci lahko spremljali kako sedita pred kaminom, kako ji Jurij pomaga pri treningih, pa tudi njune bolj intimne trenutke v kadi in v postelji - ogledate si jih lahko v spodnji fotogaleriji.

Sedaj jima je poroko le uspelo izvesti. Poroka je bila, kot je videti na posnetku, v velikem slogu. Manjkali niso gostje, bila je večnadstropna torta, šampanjec, seveda tudi obvezni prstan, poljub in ples mladoporočencev.

Ni čisto jasno, kako je Margo nataknila prstan Juriju, ampak ne dvomimo, da sta se nekako znašla. Jurij je na poroki sijal od sreče, Margo pa ... no, težko rečemo, ampak nesrečna ni bila videti.

Vendar ne dvomimo, da bosta srečna. Še več, morda mu bo tudi z veseljem posodila kakšno obleko, glede na to, da se Jurij rad preoblači v žensko.