Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Kdo je "Severinin" mladi vinar?

kl, 25.11.2020 14:09:15

Pravzaprav je optik. In ni več tako zelo mlad. Poleg tega pa je Severina preko svojega predstavnika sporočila, da sta "samo prijatelja".

Delite na:
Kdo je "Severinin" mladi vinar?
Tomislav Voštinić in Severina splet

Pred dnevi je v opravljivih medijih završalo, ko je neki srbski tabloid Stars "razkril", da je Severina, čeprav še vedno poročena s srbskim nogometašem Igorjem Kojićem, že nekaj časa zaljubljena v hrvaškega vinarja, katerega zidanico je poleti obiskala s svojimi prijatelji.

Vinar, ki naj bi bil objekt Severininega poželenja, je 38-letni vinar Tomislav Voštinić iz Graberja Ivanićkog blizu Ivanić Grada, kraja pol ure vožnje iz Zagreba.

S Tomislavom je Severina poleti bila na križarjenju, takrat pa ga je predstavljala kot svojega varnostnika, so zdaj razkrili mediji in objavili še nove podrobnosti o njem.

Pred dvema letoma je tako s svojim vinom škrletom zmagal na prvi reviji 'Vina iz davnine'. Škrlet je tradicionalna vrsta vina, ki ga pridelujejo v hrvaški Moslavini in Tomislav je bil takrat razglašen za najboljšega poznavalca te sorte na svetu. Vendar Tomislav ni vinar po osnovni izobrazbi. Izučil se je za optika, vinarsko izobrazbo pa je pridobil kasneje, vedo povedati mediji.

tomislav-voštinić
Tomislav Voštinić
splet

"Šest let sem delal v optiki," je ob prejemu nagrade za svoje vino za časnik Agroklub povedal Tomislav. "Ves ta čas pa sem obiskoval vinarske prireditve, zadruge in zabave. Hkrati je bilo doma vedno več dela, ker je dedek povečal nasade. In ko je nastopil čas, sem se z dedkovo pomočjo odločil za resno proizvodnjo," je takrat povedal.

"To je moja življenjska pot, ker želimi biti drugačen od ostalih, rad sem originalen," je takrat še povedal.

Hrvaški mediji so izvrtali še, da se je Tomislav menda pred kratkim ločil od žene, hčerke znanega moslavinskega vinarja. Kar se njegove strani tiče, mu je pot do Severine tako odprta. Severina pa je medtem uradno še poročena in kot poročajo hrvaški mediji, ne ona ne njen mož do sedaj na sodišče še nista vložila tožbe za razvezo.

Iz Severininega štaba pa so o namigih medijev na kratko sporočili:

"Želimo vas obvestiti v zvezi z osebo iz širšega kroga Severeninih prijateljev, v katere viničariji se je odvijal dogodek, ki mu je, med ostalimi prisostvovala tudi Severina z družbo. Po tej poti zavračamo vsake namige o kakršnikolo drugačni vrst njunega odnosa."

In Igor?

Ko so v javnost prišle omenjene govorice o novi Severinini zvezi, je na instagramu objavil le fotografijo sebe na obisku nekega srbskega samostana na Kosovu.

Igor Kojić instagram.jpg
Igor Kojić
instagram