Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Je Đoković uročen?

kl, 28.10.2020 12:00:13

Novak Đoković naj bi finale pariškega turnirja izgubil, ker je bil uročen. Njegova žena naj bi v njegovem vzglavniku našla nenavaden zavojček.

Delite na:
Je Đoković uročen?
Novak Đoković je bil diskvalificiran na turnirju v New Yorku arhiv Ekipe

Srbski portal "Scandal", ki o tem poroča, se sklicuje na besede "sobarice iz naših krajev", ki dela v hotelu, kjer sta Đokovića prebivala med turnirjem.

"Sama ne delam v tistem nadstropju, kjer sta Novak in Jelena imela luksuzni apartma, vendar poznam osebje in slišala sem, kaj govorijo," je rekla neimenovana sobarica.

novak-đoković
Novak Đoković je izgubil finale Roland Garrosa
splet

"Tistega jutra, ko je Nole igral v finalu, je Jelena vstala in iz njegovega vzglavnika je padel nekakšen čuden zavojček. In kot so povedali moji kolegi, je bil podoben tistim stvarem, ki jih uporabljajo pri črni magiji in urokih," je nadaljevala. Povedala je še, da tega sicer ni videla na svoje oči, pač pa da je za dogodek izvedela kasneje in da je o tem "govoril ves hotel".

Menda naj bi Jeleno najdba močno vznemirila. "Tresla se je kot šiba na vodi," je vedela povedati sobarica. "Tako so mi opisale kolegice," je dodala. "Strašno, kaj vse se danes dogaja. Ne vem za kaj je šlo, ampak to niso čisti posli," je še rekla.

novak-đoković
Novak Đoković se je na turnirju Adria okužil s koronavirusom
splet

Portal nadaljuje, da za sum, da gre za urok, obstaja razlog, saj so Đokovića v zadnjem času že večkrat napadli. Tako naj bi mu sledila albanska mafija, izločen je bil iz turnirja v New Yorku, na turnirju Adria na Hrvaškem se je okužil s koronavirusom ... Zdaj pa ta zavojček!

Vendar portal dodaja, da tako Jelena kot Novak v te stvari najverjetneje ne verjameta in da ju tovrstne stvari zagotovo ne bi prestrašile.