mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

20 MILIJONOV za vlogo, toži jih za VEČ!

M.K., 05.08.2021 12:30:00

Igralka je vložila tožbo proti Disneyju, ker je Marvelov film Črna Vdova istočasno objavil na svoji platformi za pretočno predvajanje, kot v kinematografih.

Delite na:
20 MILIJONOV za vlogo, toži jih za VEČ!
Scarlett Johansson Profimedia

Scarlett Johansson (36), ki je odigrala v Marvelovem filmu Črna vdova toži Disney, ker naj bi kršil njeno pogodbo in jo stal milijone dolarjev, saj je njeno plačilo v veliki meri temeljilo na uspešnosti filma v kinematografih. Do zdaj je prejela že več kot 20 milijonov dolarjev, a se očitno še vedno počuti ogoljufana. 

Zdi pa se, da ni edina, ki je razočarana nad nadomestilom za filme, ki debitirajo na platformah za pretočno predvajanje istočasno kot v kinematografih - Variety poroča, da njena tožba opogumlja druge zvezde in da več Disneyjevih igralcev že razmišlja o lastnih tožbah. 

Disney je v času pandemije Covid-19 v kinematografih in na platformi Disney+ izdal več filmov, ki so si jih gledalci lahko ogledali proti plačilu 30 dolarjev, med njimi Cruello z Emmo Stone in Križarjenje po džungli z Dwaynom The Rock Johnsonom in Emily Blunt. Emma Stone baje že tehta svoje možnosti, medtem ko Bluntova pozorno spremlja prodajo pravkar izdanega filma. 

Iz Disneya so se pretekli četrtek ostro odzvali na tožbo Johanssonove in dejali, da je “povsem neutemeljena”, hkrati pa razkrili dejstvo, da je za Črno vdovo prejela že vsaj 20 milijonov dolarjev. V petek je Scarlett vrnila udarec in se spravila na Disney zaradi njihovega “neposrednega napada na njeno osebo”. 

scarlett-ingrid-johansson, scarlett-johansson
Scarlett Johansson
Profimedia