ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Z DBS do bančne ponudbe po vaši meri

Oglasno sporočilo, 02.12.2017 07:01:27

Vam urejanje vaših osebnih financ povzroča skrbi? Nikar!

Delite na:
Z DBS do bančne ponudbe po vaši meri
Promocijsko gradivo

Urejanje vaših osebnih financ je lahko precej preprosto, v kolikor dobro poznate svoje potrebe in želje ter seveda njihovo finančno ozadje. Tudi, če trenutno še nimate pregleda nad vsemi svojimi mesečnimi izdatki, a si to želite, ni prepozno.

Najverjetneje sta vam koncept spletnega in mobilnega bančništva že dobro poznana, vendar ljudje pri pomembnejših odločitvah potrebujemo osebni stik, nekoga, ki nas bo poslušal in nam svetoval. A kaj, ko so poslovalnice nekaterih bank tako daleč in nas že sama misel na dolgo vožnjo ali iskanje parkirnega mesta zadrži doma. A pri Deželni banki Slovenije je drugače, banka vam je vedno blizu, saj vam je na voljo več kot 80 poslovalnic po vsej Sloveniji, kjer vam predano in zanesljivo prisluhnejo ter strokovno svetujejo osebni skrbniki - svetovalci za prebivalstvo. Ves čas pa so vam seveda na voljo tudi prek spletne ali mobilne banke. Ob tako veliki mreži poslovalnic je strah, da boste za bencin, ki ga potrebujete za prevoz do banke stal več, kot sama storitev, odveč.

Pomislite, koliko denarja potrošite za jutranje kave s sodelavko ali morda nove čevlje, koliko denarja bi morali imeti vedno na strani za tiste trenutke, ko se vam zopet pokvari avto? Bi bilo morda smiselno, da bi pričeli z varčevanjem?
V Deželni banki Slovenije imajo za vas pripravljene bančne produkte po meri posameznika - od osebnega računa do varčevanja in kreditiranja. S cenovno ugodno ponudbo pa skrbijo, da so stroški bančnega poslovanja nizki.

DBS_kolodvorska.jpg

Pričakujejo vas z dobrodošlico za nove stranke, ki so združene v Paket Setev. V kolikor si želite nemotenega gotovinskega in negotovinskega poslovanja ter širokega obsega bančnih storitev doma in v tujini povprašajte za DBS osebni račun. Z njim boste lahko kadarkoli in kjerkoli na enostaven in preprost način urejali vsakodnevne finance. Z DBS zlatim računom lahko uživate v ekskluzivni ponudbi posebnih ugodnosti, kot je na primer osebno bančno svetovanje. Z DBS otroškim ali dijaškim računom se pod budnim očesom staršev, vaši najmlajši družinski člani naučijo skrbnega ravnanja z denarjem že od malih nog. Brezskrbna študentska leta in finančno svobodo pa prinaša DBS študentski račun. Zrela leta prinesejo s seboj karakter, šarm, izkušnje in prihranek pri DBS upokojenskem računu. Ta račun je namenjen upokojencem, ki si želite preglednega in sodobnega bančništva z nižjimi stroški poslovanja. Ker pa v banki spoštujejo željo strank, da z denarjem upravljajo na dobro poznan in zanesljiv način, zagotavljajo tudi možnost bančnega poslovanja z DBS klasičnim računom.

Odpravite se v eno izmed vam najbližjih poslovalnic Deželne banke Slovenije, kjer vam bodo prijazni svetovalci pomagali izbrati ponudbo po vaši meri.